Du-te la un cabinet de planning familial, nu lua Postinor dupa ureche. Medicul de acolo iti va face o anamneza completa si va decide daca e cazul sa iei sau nu. In plus, iti va spune cum sa-l iei, ce va urma si la ce reactii adverse sa te astepti.
Tu stii mai exact ce s-a intamplat acolo decat noi. Daca nu esti sigura de ceea ce spune el... ia Postinor.Menstruatia apare la unele femei dupa 1-2-3 zile de la administrarea pastilelor.Banuiesc ca difera de la femeie la femeie cat si daca te aflai in perioada fertila in momentul in care ai luat Postinor. Mie mi-a venit menstruatia dupa 2 saptamani...cand trebuia de fapt sa imi vina, iar pilula am luat-o in perioada fertila(dupa calculele mele:in ziua ovulatiei)
Mai bine alta data sa nu faci sex chiar in perioada ovulatie. (Desi e cel mai linistitor si incantator cand esti casatorit cu persoana respectiva si nu ai stresuri, dar e alegerea ta.)
Subscriu la @supersx. Daca prezervativul nu era spart, nu avea ce altceva sa fie.
Lichid vaginal dupa cum spun si altii. Totusi inainte sa iei Postinor mergi la medic.