anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o pica intrebare dar cu o importanta foarte mare! Ma poate ajuta cineva? De ce anumite persoane rad de mine cand afla ca sunt virgina la 18 ani jumatate? Incep sa isi bata joc de mine( sa ma ia la misto, chestii de genul asta). Dar eu consinder ca stiu ceea ce vreau de la viata si ca ma respect ca este decizia mea.Sunt mandra ca sunt virginawinkingbig grin De ce desconsiderati virginele? Sper sa nu para o intrebare cam Banala...
Dau fundita!:*

Răspuns Câştigător
| astra a răspuns:

Cei care rad de tine sunt niste prosti. Tu trebuie sa fi mandra cu performanta asta, in ziua de azi greu mai poti intalni asa ceva. daca o pierzi nu o mai poti recapata, deci ai ceva in plus fata de muuulte fete din ziua de azi, iar pentru asta meriti tot respectul din lume.

8 răspunsuri:
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Mica*

| FrozEenSoul a răspuns:

Bv tie ca ai reusit sa te menti pana la varsta astea, nu multe reusesc. Ai grija de "ea". Normal ar trebui consumata in seara nunti big grin "asta am auzit si eu". Si cei care rad sunt niste dobitoci. Bafta si success

| qLoveSmileღ a răspuns:

Buna @ingerashfaraaripi01

Nu-i lua in seama pe aia care isi bat joc de tine pentru inca esti virgina la 18 ani. Dar totusi nu inteleg de ce le spui lor acest lucru intim? thinking

Oricum, mai bine este sa fii virgina la 18 ani decat ca unele c**ve care de la 12-11 ani isi incep viata sexuala. :O happy

Bye`bye. kiss

| Missdaydreaming a răspuns:

Baietii le desconsidera de ciuda ca nu sunt prietenele lor si fetele de ciuda ca ele nu mai sunt demuuuult happy.

| RxTx a răspuns:

Daca te hotarasti vreo data cauta-ma http://te-iubesc.hi5.com
aici poti vedea poze cu mine
si daca iti plac putem sa ne intalnim si sa te ajut sa scapi de problema!

| jonnnyyy a răspuns:

Si tu iei in serios treaba asta? si eu fac 19 ani in ianuarie si tot virgin sunt, si nu mi se pare ceva rau.Decat sa te culci cu un baiat pe care nu il iubesti, apropo ai prieten? si dupa aia sa rada de tine ca s-a culcat cu tine si se lauda mai bine asteapta persoana potrivita.

| ing3rd3mon4u a răspuns (pentru jonnnyyy):

Da am prieten:*

| powermagic a răspuns:

Da asa bun pai cine mai este virgin la 18 ani, tine-o tot asa ca ceilalti rad de tine din invidie pentru ca ei nu au fost capabili sa-si pastreze demnitatea