Buna:! eu am 13 ani si nu am avut niciodata un prieten si nu o sa incep sa te critic spunandu-ti ca esti prea mica(chiar daca asa este). Tu trebuie doar sa fii constienta de faptul ca nu trebuie sa te grabesti doar pentru ca prietenele tale au facut-o.Chiar daca acum consideri ca esti pregatita. poate ca da poate ca nu,mai tarziu vei realiza ce ai facut si vei regreta. Dupa parerea mea, daca deja copilaria a inceput sa se maturizeze SEVER, pana la urma se va ajunge sa se faca sex pe la 5 ani, ca dee.asa este la moda.Nu trebuie sa faci acest pas daca nu esti pregatita si doar vrei sa fii in rand cu prietenele tale.Cat despre faptul ca esti grasa si porti ochelari...who says you're not perfect? Nu stiu ce intelegi tu prin grasa, poate esti plinuta si consideri ca esti grasa. oricum, 50% dintre baieti prefera fetele mai "implinite"(dar acum sa nu exageram, nu sa aiba 2000 de kg-sa fie normala sau macar in limitele normalului),cat despre ochelari,nu stiu daca stii,dar chiar se poarta ochelarii si incearca sa profiti de acest lucru.(daca ai ochelari care sunt super ok este in regula, daca nu, iti dau 2 sfaturi: ori sa iti cumperi altii,ori sa porti lentile dar sunt cam complicate). cauta si tu pe internet si vezi cum se poarta. Cat despre sfaturile despre baieti eu stiu cateva lucruri : ei apreciaza multe lucruri cum ar fi: pielea(nu trebuie ca tenul tau sa fie ca cel al unui bebelus,dar nici sa fie plin de cosuri si incearca sa folosesti creme hidratante-cea mai cunoscuta este crema de galbenele cu ajutorul careia poti sa ai piele foarte fina). Parul-trebuie sa aiba cat de cat volum,sau daca pur si simplu parul tau nu are volum, macar sa arate tot timpul ingrijit. Daca stai cu spatele drept TOT TIMPUL baietii inteleg ca ai foarte multa incredere in tine iar asta le place(ma pot contrazice baietii), hainele-daca te simti bine in hainele pe care le porti asta se vede deci totul este ok.Si mai conteaza si o atitudine potrivita, deci iti urez succes!
Daca prietenele tale s-ar arunca de la balcon, ai face si tu asta ca asa face lumea? Esti grasa, dar ai 12 ani, corpul inca se modeleaza pana pe la 16 ani; pana atunci nu trebuie sa-tifaci probleme de cum arati! Eu la 12 ani ma jucam cu masinutele inca; apropo, sunt baiat! Mai asteapta si nu te mai lua dupa turma; ceea ce face turma nu e neaparat si bine!
Nu trebuie` sa faci ceva anume ca sa ai prieten. Lasa`le pe prietenele talee . Concentreaza`te pe alte lucruri si o sa vezi ca totul o sa vina de la sine. O sa te caute un baiat si o sa iti propuna sa fiti impreuna cand te astepti mai putin. Nu mai fi descurajata ca prietenele tale au avut pana acum iubit si tu nu. Si nu mai fi geloasaa . Succes ~
As vrea sa te ajut...deci in loc sa iti dau sfaturi o sa-ti zic ca esti prea tanara pentru un prieten.La varsta ta ar trebui sa te mai joci inca cu papusile.Nu te supara pe mine, e ceva stiintific.Hormonii tai pur si simplu nu sunt pregatiti pentru asa ceva.Si de ce sa treci pri tot stresul de a avea un prieten? Cel mai bine te distrezi cand esti singura.Plus,baietii de varsta ta sunt destul de grosolani si nu stiu sa se ataseze de o fata asa cum trebuie.Iti zic un secret, ei incep sa se dezvolte pe plan emotional decat pe la 14-15 ani.Las ca o sa gasesti la momentul potrivit pe cineva care sa te aprecieze.O sa vezi ca peste cativa ani o sa razi de felul in care gandesti acum.Si eu rad acum de cat de naiva eram pe vremea aia.
Oricum, bafta!
Pai ar trebui sa nu mai fi geloasa pe prietenele tale si sa ai macar o atitudine care sa fie pe placul baietilor.incearca sa te imbraci cu haine care se poarta acum, poti sa mergi sa-ti schimbi coafura.si sa stii ca sunt multi baieti care apreciaza comportamentul si felul de a fi, nu sunt toti orbiti de aspectul fizic.dar acum sa nu te astepti sa ai 'n' pretendenti de la inceput...si oricum esti inca mica, nu te ingrijora, in primul rand o sa mai cresti si o sa mai si slabesti.in plus, ai o viata inainte, o sa ai timp si de iubire.succes!
Da iti poti gasi stai lin ai doar 12 ani pana la 14 siguur vei avea 1/2 prieteni, doar ai rabdare
Sincer, parerea mea e ca nu trebuie sa te grabestii sa ai un prieten. Asteapta-l pe cel potrivit sa zic asa. Daca prietenele tale au avut un prieten, asta e . Altii nici la 15 - 16 ani n-au avut prieten. Nu te descuraja.
Dar, stiu ca intrebarea ta nu a fost asta. In primul rand invata sa te simti bine in pielea ta. Orii ca esti grasa, slaba ori ca n-ai forme. important e ca tu sa te simti bine. Si daca vreii arata si asta celor din jur, ( ca estii increzatoare in tine ) vei atrage atentia.
Uite, cerere prietenelor/prietenilor tale/tai un id de mess sau zile sa iti faca cunostiinta cu un baiat care ei cred ca s-ar potrivi cu tine. Sii mai departe totul merge de la sine, daca va intelegeti si iti place de el, sa revi pe TPU si sa ne spui cum au decurs lucrurile. Daca nu o iti place de el/ nu va intelegeti. asta e, mai asteapta si se va ivi baiatu' potrivit.
Mult succes! :*
1. am si eu 12 ani dar 1 sfat slabeste 2. ochelarii nu conteaza, conteaza sa fii slabutza si frumoasa cu forme etc poate lasi id jos mai vorbim
Stai linistita este timp nu ai sa ramai singura oricum problema este ca in ziua de azi multi sunt mai superficiali si daca nu s au uitat la tine inseamna ca ei nu trec de aspect se opresc acolo, pentru ei conteaza mai mult ambalajul si nu continutul, poate u esti o persoana f speciala, dar nu ai fost observata pana acum, nu trebuie sa fii geloasa pe nimeni gandeste te ca ce i al tau e pus de o parte si baietii tot sunt dar conteaza sa l gasesti pe cel potrivit nu pe primul care ti iese in cale Fii ambitioasa! si ai pretentii de la tine
Sa dai in judecata mcdonaldsu ca te'a facut asa? nu pe bune,ce raspuns cauti? unul care sa te motiveze, gen "vei gasi un baiat care o sa se uite doar la sufletul tau"? not gonna happen honey, vezi'ti de scoala la varsta asta.
In primul rand nu trebuie sa te desconsideri asa! Iar apoi nu trebuie sa cauti tu un prieten.cand va fi vremea pentru asa ceva sunt sigura ca va veni de la sine.Mai bine asteapta si ai incredere in tine!
Lasa "prietenia" la 12 ani nu poti spune ca ai o relatie. te poti juca linistita cu papusile inca. lasa`ti prietenele in pace de la o varsta e timp pentru toate fi fericita de copilarie ca o sa ai timp de baieti de nu ai idee. Daca de acum iti faci prieten la 18 ani ce faci? ai deja 2 copii si esti si maritata? ai grija de tine
Mutubal întreabă: