| EuTeIubesc a întrebat:

Buna!^^
Am o poveste cam complicata si daca ati putea sa ma ajutati ar fi binehappy
Deci:
A-Baiat[Un pr f bun]
B-O prietena f buna
C-Alta prietena f buna
D-Alta prietena f buna

Mie imi plk de A, dar si lui B si C le plk de A.
B l. a intrebat pe A daca vr sa fie cu ea, dar A a zis ca nu pentru ca nu. i plk comportamentul eistraight face
Dar lui A ii plk de D, iar D inainte l. a plkt dar si. a dat seama k A e doar un pr si nimic ma mult.
A s. a simtit prost si cateva zile nu a mai iesit pe strstraight face., Cu gascastraight face.
Dupa a iesit.happy. El e genul mai sensbil, si f politicoschatterbox, isi cere scuze pentru orice si se supara repede, la fel ca mine[hee hee ]
C stie ca mie imi plk de A, si eu stiu ca lui C ii plk de el.
Eu si C stim k lui B ii plk de el, dar B nu stie pe cine plk eu si C.

Intrebare:. A e genul mai cuceritor.Si cum sa fac sa ma plk?happy. Sau macar sa fie cu C daca nu pot sa. l fac sa ma plk.happy. K B e un caz pierdut, pentru ca A a zis clar k nu o plk, iar D idem.

Deci?puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Mysteryossa a răspuns:

Eu spun sa nu iti lasi prietenele pentru un baiat! chiar daca poate spun ca nu se supara daca te vei combina tu cu el sa chestii de genu.tot se vor distanta de tine, pentru ca iti dai seama ca nu por putea suporta sa te vada cu baiatul pe care il plac si ele.deci,nu lasa un baiat sa intervina in prietenia vostra.pentru k baieti mai gasesti, dar prietene adevarate nu happy

2 răspunsuri:
| BurnInHellSucker a răspuns:

Retrage-te si lasa-le pe ele sa se bata pe el. E extrem de penibila si injositoare toata situatia. Si sa nu mancam c.ct tie iti place de el numai pentru ca e dorit de multe.Se vede din faptul ca daca nu merge cu tine macar sa mearga cu alta sa nu il pierdeti toate. Serios e josnic.

| maniakul a răspuns:

Daca asi pute decifra cu atatea litere chiar t-as intelege poveste