| 354 a întrebat:

Am o poveste cam lunga si complicata, si as dori sa primesc niste raspunsuri la intrebarile mele. Deci am prieten de 3 luni de zile, are varsta 23 de ani iar eu am 19 ani,este un baiat cu bun simt,respectuos,dar avem o dilema.Cand vine vorba de intalniri nu poate sa vina mereu zice cate un motiv banal din punctul meu de vedere sau chiar as zice haios,odata mi-a zis ca nu vine deoarece se uita cu nepotica la desene si ea nu poate sta fara el.Cam majoritatea intalnirilor noastre nu au avut loc din aceasta cauza,ca nepotica vine tot timpul la el si nu poate sa stea fara el. Tind sa specific un anumit lucru ca nu are incredere in fete,deoarece sustine ca toate sunt mincinoase.Am aflat de curand ca in trecut ar fi suferit foarte mult dupa o fata,aceasta la dezamagit,si-a batut joc de el,dar eu l-am intrebat chestia asta si mi-a zis ca nu a suferit dupa nimeni niciodata.Am multe semne de intrebare in privinta lui si tare mi-as dori sa aflu de ce nu putem sa ne intalnim ca doi iubiti ce suntem,pentru ca l-am intrebat ce insemn eu pentru el.L-am intrebat si de ce nu vine la intalniri si mi-a zis ca nu are timp cateodata, dar lui ii place de mine si nu ar vorbi cu mine asa.Va rog spuneti-mi a-ti auzit vreodata de un caz asemanator cu mine? ce motive ar avea sa nu vina la intalniri?

Răspuns Câştigător
| ramonika125 a răspuns:

Eu cred ca el asteapta sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine, de obicei cand esti tradat de o persoana iti vine foarte greu sa treci peste asta, eu te sfatuiesc sa fi aalaturi de el si dupa o perioada isi va petrece mult mai mult timp cu tine, fi alaturi de al si ajutal sa treaca de probleme pup:*:*:*:*

4 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

De ce stai dupa fundul lui?! next tanti mai are balta peste.

| DubstepQueen a răspuns:

Nu am auzit niciodata asa ceva! Sta cu nepoata la desenalaughing.Eu cred ca nu te iubeste... FUNDA?

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Probabil are alte prioritati: munca, prieteni. oricum de ce nu te muti cu el!?
O sa puteti sta amandoi cu nepotica:devil)

| Mihai118 a răspuns:

Daca este un baiat cu bun simt asa cum spui, merita sa il intelegi si chiar sa prinzi mai multa incredere in el cand apar situatii de genu ii poti proune sa stati toti 3 (tu cu el si cu nepoata lui...) asa toata lumea e fericita