| Bibiss a întrebat:

Am o poveste destul de ciudata. Am fost cu un tip 6-7 luni. Dar la un moment dat ma plictisisem si nu am avut curaj sa-i zic. Doar eram rece fata de el, si nu ii mai spuneam "te iubesc" si asa in continuare.El a zis ca e mai bine sa ne despartim si am acceptat, eram sigura ca asa o sa fie mai bine. Acum, dupa 3 luni, el tot ii bate apropouri unei fete de la mine din clasa cu care nu prea ma inteleg. Adica rada cu ea, ii spune "soata mea" sau ceva in gen. Intr-o zi l-am vazut cu ea in parc! Nu pot sa fiu indiferenta la chestiile astea, insa el cu mine nu suntem nimic, si sunt prea orgolioasa ca sa-i spun ca ma deranjeaza.
P.S : Mie mi se pare ca fata aia e mult mai frumoasa decat mine.straight face
Ce ar trebui sa fac? Funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Dianaㄨ a răspuns:

Exista iubire, doar ca intervenise monotonia.
Trebuia sa incerci sa o combati, in niciun caz sa ii dai papucii asa repede dupa 7 luni. Asta e acum, trebuie sa te gandesti doar ca pe tine baiatul asta te plictisea, nu simteai acei fluturasi de care ai nevoie si trebuie sa accepti ca e fericit cu alta fata.
Ca e mai frumoasa decat tine? E gelozia. Probabil esti foarte posesiva si te doare ca altcineva are ce ai avut tu. Simti ca ai pierdut ceva de care erai mandra [in cazul acesta, pe cineva ] si de aceea reactionezi asa.
Dar, daca nu mai era iubire, de ce toate astea?

O seara placuta!

3 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Intr-un fel sa inteleg ca esti geolasa? La urma urmei tu ai vrut sa va despartiti deci nu ar trebui sa iti mai pese, dar vad ca nu e asa.Ar trebui sa ii lasi in pace. Daca o sa ii zici ceva o sa ii fie evident ca esti geloasa si inca iti mai pasa de el.Dar pana la urma asta e alegerea ta.Cat despre frumusete, crede-ma fiecare e frumos in felul lui.Nu trebuie sa te compari cu nici o fata! Bafta!

| neutrino a răspuns:

Sa nu faci nimic.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Lasa-i in pace! Daca te-ar deranja, ti-ar mai pasa de el ar insemna ca il mai iubesti, ca vreti sa va impacati. Acum fiecare a luat-o pe un alt drum, deci fiecare isi vede de viata lui