De un singur lucru sunt sigura..va iubiti dar nu recunoasteti nici unul asta, va ignorati dar numai sa nu sariti unul in bratele celuilat, sti ce cred eu..ca pana la urma tot impreuna veti fi
Este totul clar! Vrea sa te distruga dar nu inteleg din ce motiv. Facandu`ti in ciuda, te face pe tine sa il doresti mai mult decat el pe tine.Asta este parerea mea
Ieri de exemplu am avut o repetitie pentru un concert si trebuia sa cant niste versuri facute de mine. Si inainte sa incep a intrebat cred 2 persoane daca au versurile ca sa le vada si el. Asta mi-a mai dat speranta si nu cumva inseamna ca inca ii mai pasa?
Din punctul meu de vedere,a fost doar curios. Stiu ca accepti asta f greu,dar asta este parerea mea pe reactia care`o lasa intrebarea ta. Dar din ultimele vorbe ("A iesit si cu una intre timp care se bagase peste noi si in timpul relatiei, dar a ales sa o ignore pentru mine cand eram impreuna. Si il cred, a fost mereu sincer cu mine. Dar s-a dus exact la ea, ceea ce nu imi da de inteles decat ca a incercat sa imi faca in ciuda. Oricum. Ce parere aveti? Ce inseamna toate astea, ca eu nu pot sa inteleg ce e in mintea lui...") eu deduc ca el vrea sa suferi, vrea sa vada cum plangi dupa el. E, tu trebuie sa fii o fata puternica, sa-i impui nepasare, dispret. Asteapta`i reactia
Pai... eu cred ca s-a saturat de monotonia care exista intre voi... si mai cred ca ise va face dor de tine si va veti impaca:*