Puteai sa fii si mai scurta: imi place de acelasi tip de care ii place si prietenei mele, iar respectivul ma curteaza mai mult pe mine; ce fac sa nu-mi ranesc prietena?
Foarte simplu, daca ea iti e prietena, spui care e situatia, ii explici ca ii spui astea tocmai pentru ca nu vrei sa o ranesti si vezi ce ganduri are si ea. Pe de alta parte nu ar trebui sa bagi mana in foc pentru niste simple gesturi sau schimburi de replici. De multe ori atat femeile cat si barbatii iau ca o provocare cucerirea unei persoane, iar cand isi ating telul isi dau arama pe fata.
Ce vreau eu sa spun e ca trebuie sa cunosti persoana mult mai bine (mai ales daca ai suspiciuni ca nu ar fi o persoana fidela, poti fi si tu victima) si sa pui in balanta: pot eu sa accept persoana asta? Atentie: nu te infige la aparente - e frumos, are bani etc., ci daca iti inspira incredere, aveti idei comune, v-ati suporta o vesnicie unul pe celalalt, daca v-ati suporta intimitatile...
Mai, se poate si asta, sa aiba deja vreo relatie si pur si simplu se joaca cu voi, cauta ceva mai bun, dar asta ar insemna ca nu se merita sa ii mai dati atentie!
Daca nu vrei o realtie de lunga durata, de ce iti bagi nasul in relatiile altora?
Nu cred ca rezolvi nimic daca vii si ne expui aici o poveste. tu singura poti sa iti dai seama daca te place sau nu, fii atenta la gesturile lui, la cum te priveste, cum iti vorbeste, bate apropoul de o isesire in 2
Prostia doare si tu crezi ca daca nu ii este fidel iubitei lui tie iti va fi)
Trebuie sa insemne ceva daca stii ca doare prostia, ai simtit pe pielea ta.
Nici nu se pune problema de fidelitate din moment ce nici nu suntem impreuna.
TREZESTE-TE! Are iubita! Tu cum te-ai simti daca ai fi cu cineva si iubitul tau ar iesi cu alte doua tipe in oras si stiind ca se dau la el ambele? Nu prea cred ca ti-ar placea. Atat tu, cat si prietena ta, trebuie sa va retrageti. Ar fi extrem de josnic daca ori tu, ori ea ati reusi sa ii despartiti. Plus ca ai spus chiar tu ca nu e cel mai fidel tip. Crezi ca daca ar fi iubitul tau sau al "Anei" s-ar schimba si ar deveni brusc fidel? Daca te placea pe tine, era cu tine, iar daca o placea pe "prietena" ta era cu ea. Ce este atat de greu de inteles? Nici macar nu ar trebui sa iei in considerare sa fii cu el O relatie e formata din 2, iar tu esti a treia persoana. Daca vei reusi tu sa ii desparti (ceea ce mi se pare josnic), iar el o va parasi pe tipa respectiva pentru tine, cu siguranta va exista la un moment dat o alta tipa care sa fie dornica sa te inlocuiasca pe tine, iar el atunci te va parasi si pe tine, stai linistita!
Mai bine iti vezi de viata ta si nu iti mai bagi nasul in relatiile altora. Reorienteaza-te spre alt baiat (singur) si totul va fi ok.
Nu stiu cum sa iti spun.dar un baiat care are prietena si o iubeste, nu iese cu alte tipe si le curteaza. Josnic e din partea lui sa o paraseasca pe prietena lui pentru alta, indiferent daca as fi eu sau altcineva..findca alegerea e a lui indiferent de persoana care e in peisaj, si stii de ce? Daca tii la o persoana, iesi cu ea in oras, nu cu alte tipe, cu atat mai mult sa flirtezi cu altele.
Eu nu-mi pun problema ca as pati la fel cu el, fiindca din prima mi s-ar parea dubios ca nu ar vrea sa ma scoata si pe mine in oras sau are alte treburi de care eu nu stiu.
beausingurlamasamea întreabă: