Atunci nu mai zice nimic daca nu te intereseaza.
Ba ma intereseaza!
Vroiam sa-i spun ca daca vrea sa raspunda mai multi oameni, sa fie prompt!
Nu se vede!
Eu zic sa inveti sa te exteriorizezi nici prea mult dar nici prea putin!
Daca tu nu esti impacata cu felul de a te comporta intr-o viata in 2 atunci nu vei avea parte nici o data de o relatie lunga si frumoasa!
Cred ca pana sa incepi din nou o relatie, intai clarifica relatia cu tine...
Ruox (te cheama exact ca pe prietena mea cea mai buna care are aceeasi varsta cu tine) am multe lucruri sa-ti spun despre aceasta poveste, dar nu o sa-ti spun aici. Am un id de mess facut pentru prietenii de pe TPU andreeamaria519, sa-mi dai add si vorbim mai multe acolo!
Cred ca sufera si de aceea imbratisatul l-a facut sa se simta mai bine.
Oricum el nu se poate hotara, scuze ca iti spun dar iti dai seama cat de mult sufera.
La fel ca tine.
Spune-i ce simti...dar nu acum, dupa ce afli daca s-a despartit sau nu de ea.
Daca nu s-a despartit eu zic sa fi-ti doar prieteni deocamdata caci daca va iubiti cu siguranta ve-ti ajunge impreuna.
Ori daca s-a despartit spune-i daca mai da o sansa relatiei si sa fi-ti impreuna dar din dragoste nu din mila sau altceva.
Sper sa fie bine. Daca s-a rezolvat sa imi spui ca vreau sa aud un final fericit caci sunt sigur ca va fi unul
Bafta!
Multumesc mult pentru sfaturi si ca ai citit. Stiu ca este mult de citit. Dar tu de ce crezi ca suferea? Ca nu era cealalta langa el? M-am gandit si la asta .
Suferea pentru ca nu era cu tine
Sincer.
Oare? Eu m-am gandit ca suferea ca nu era cu cealalta, ca asa o tinea pe ea in brate poate, asa adormeau ei 2. Bine nu poti sa stii ce e in capusorul lui, ce gandeste dar dau si eu cu presupusul, doar el stie ce e in sufletul lui.
Aa..am uitat sa specific anumite lucruri, cand era cu actuala..nu mai dau nume,vorbea cu mine cand nu era ea, sau cand dormea. Si atunci cand s-a intamplat fazele cu imbratisatu si asa. dupa cateva zile vorbea cu o colega si ma lua in ras, nu mai tin minte de ce, dar era si prietena lui langa el ceea ce ma face sa cred ca tot ce a facut in seara aceea, de era atat de dragastot doar in bataie de joc . Nici nu stiu ce sa mai cred.
Fii atenta. Zic ca intr-o zi ca de exemplu atunci cand il vezi nefericit, socializeaza cu el despre ceva nu stiu ce va place voua( dar sa fie un loc potrivit la momentul potrivit si incearca sa il intrebi de ce este nefericit.
Daca raspunde incurajeaza-l, daca nu, spune-i ceva ce o sa-l amuze, bancuri chestii amuzante ceva ce il distreaza si simtiti-va bine.
Vei vedea ca iti va spune ce simte si vei fi cu el.
Am emotii pentru tine )
Sper sa vina acea zi. Multumesc mult pentru tot.:*. M-ai incurajat intr-un fel
Stiu ca atunci cand spun ceva in cuvinte parca jignesc niste persoane.
Asa pare.Dar iti spun sincer sincer ca vreau sa te ajut.
Crezi ca eu nu am trecut prin situatii din astea? Si nu am decat 13 ani
Si a trecut ceva timp de atunci..au trecut 2 luni si ceva.
Multi ani inainte!
Dar te rog nu te mai lauda ca vorbesti din experienta...
Cand vad ce ti se intampla Roxana imi amintesc de mine
Vorbesc serios
Cred ca in timpul acela a uitat de lumea lui si a zis ca poate alerga dupa doi iepuri. Iar atunci cand i-ai pus intrebarea l-ai trezit din vis si a realizat ca nu e posibil sa iasa dintr-o relatie asa usor...
Daca nu sunt prea indiscret, stiind ca nu e frumos sa intrebi o fata ce varsta are, o fac totusi... Deci, cati ani ai?
Sa stii ca nu vei face atata timp cat esti sincera.
Nu e vorba de asta dar cine stie ce mai crede lumea. Aparentele inseala
Vezi ca nu ai facut o impresie proasta.
Relatiile trebuie sa inceapa de la 18 ani in sus, si cred ca esti destul de matura sa te indragostesti cu adevarat.
INSA, TE ATENTIONEZ!
Stiu ca il iubesti, dar continuati studiile iar dupa ce vei termina facultatea masteratu doctorat nu stiu ce faci deci nu ma bag vei putea sa ai o viata fericita.
Bafta!
Multi ani inainte!
La varsta asta, baietii sunt foarte visatori asa ca... ei bine va visa mult si tine de tine daca il aduci la realitate sau nu!
Nu stiu ce planuri ai in continuare cu baiatul dar daca vrei sa reluati relatia, stabiliti de la inceput ce vreti sa faceti!
Nu vei regreta.
Simt eu ca va fi bine. Sper sa ma crezi.
La 13 ani nu cred ca ai trecut prin multe ca sa spui anumite lucruri, fara suparare. Dar multumesc oricum.
Nu ma supar deloc.
Eu sper sa fie bine.
Si eu sper
Nu pot sa cred ca am citit TOT. Macar sa-ti dau un sfat: mai vorbiti pe fb, ym ca niste prieteni, fara sa vorbiti despre impacare sau o relatie viitoare, doar ca niste prieteni inofensivi, care nu s-ar gandi sa fie impreuna. Isi va da seama ca ii este dor de tine si vei vedea ca el va incepe subiectele legate de voi 2, la inceput nu le da prea multa importanta, dar nici prea putina, lasa-l sa-si dea seama ca ii e dor de tine.
Multumesc de sfat.
Nici mie nu imi vine sa cred ca ai citit tot ).
Cred că el a răspuns cu ''Cum poţi să mă întrebi aşa ceva'' din altă cauză.Poate că aşa a putut el să-şi mascheze sentimentele pentru tine... Ştiind cum ai reacţionat în trecut, nearătându-i afecţiune, poate crede că tot aşa va fi dacă îţi mai dă o şansă. Poate ar trebui să încerci să fi genul insistent, cum a fost el la început. După câte ai văzut, până la urmă ai spus ''Da''. Încearcă să fi mai afectoasă cu el, poate el aşteaptă de pe acum asta.Revenind la acea îmbrăţişare, cred că a fost alinare pentru suflet...ca o portiţă spre vremurile frumoase când aţi fost împreună.
Am pus si intrebari daca ai fi citit ai fi vazut. Nu pot sa pun intrebari fara legatura. Am scris-o mai scurt in alta postare