Nu vei regreta.
Simt eu ca va fi bine. Sper sa ma crezi.
La 13 ani nu cred ca ai trecut prin multe ca sa spui anumite lucruri, fara suparare. Dar multumesc oricum.
Cred că el a răspuns cu ''Cum poţi să mă întrebi aşa ceva'' din altă cauză.Poate că aşa a putut el să-şi mascheze sentimentele pentru tine... Ştiind cum ai reacţionat în trecut, nearătându-i afecţiune, poate crede că tot aşa va fi dacă îţi mai dă o şansă. Poate ar trebui să încerci să fi genul insistent, cum a fost el la început. După câte ai văzut, până la urmă ai spus ''Da''. Încearcă să fi mai afectoasă cu el, poate el aşteaptă de pe acum asta.Revenind la acea îmbrăţişare, cred că a fost alinare pentru suflet...ca o portiţă spre vremurile frumoase când aţi fost împreună.
Nu pot sa cred ca am citit TOT. Macar sa-ti dau un sfat: mai vorbiti pe fb, ym ca niste prieteni, fara sa vorbiti despre impacare sau o relatie viitoare, doar ca niste prieteni inofensivi, care nu s-ar gandi sa fie impreuna. Isi va da seama ca ii este dor de tine si vei vedea ca el va incepe subiectele legate de voi 2, la inceput nu le da prea multa importanta, dar nici prea putina, lasa-l sa-si dea seama ca ii e dor de tine.
Am pus si intrebari daca ai fi citit ai fi vazut. Nu pot sa pun intrebari fara legatura. Am scris-o mai scurt in alta postare
Ruox (te cheama exact ca pe prietena mea cea mai buna care are aceeasi varsta cu tine) am multe lucruri sa-ti spun despre aceasta poveste, dar nu o sa-ti spun aici. Am un id de mess facut pentru prietenii de pe TPU andreeamaria519, sa-mi dai add si vorbim mai multe acolo!