Mda.te cam ia peste picior.iar faza cu agresiunea fizica e cireasa de pe tort. Daca tot nu vrei sa te desparti de el si tot va vederi rar, procedeaza si tu la fel ca el. Ignora-l si o sa isi dea seama singur ca totul s-a terminat.Pentru o relatie e nevoie de initiativa din partea ambilor parteneri.
Ii o poveste interesanta dar din cate vad tu tii la el dar problema e ca nu-i langa tine si asta te ingrijoreaza. Eu zic sa ramaneti prieteni si nu impreuna si asta o sa se intampl daca continua asa. 50 km nu e asa departe sa vina sa te vizitez sau sa mergi tu la el. El nu se va desparti de tine asa ca fa-o tu din nou si asa te linistesti
Tot ce ai povestit imi arata ca el este fff (la modul serios)insensibil.vor veni multi baieti si toti vor pleca dar numai 1 va ramane
Nu ti se pare ca isi cam bate joc de tine? o.0 dupa cum iti vorbeste...mai conteaza cine e "ala/aia rea" la despartire? desparte-te de el...Se pare ca s-a schimbat mult in comparatie cu zilele in care v-ati cunoscut. Daca chiar te iubea nu iti vorbea asa Sper ca te-am ajutat :*
Va multumesc foarte mult tuturor, mi-ati fost de super ajutor si @MataCuPatine ai mare dreptate...ar trebui as il ignor si eu @cuvant am vrut sa ramanem prieteni, dar a zis ca nu ma va putea vedea niciodata ca pe o simpla amica