| AlexandraPunct a întrebat:

Buna am o prietena care a facut-o prima oara la 12 ani fara sa se protejeze dupa o saptamana a sesizat ca este gravida dupa patru luni a inceput sa i apara burta le zicea la toti ca sa ingrasat avea greaturi si statea cu mama ei (mama ei nu stia ca este gravida ) a zis ca atunci cand se masturbeaza o doare vaginul a intrebat daca se mai poate face avortul la 4 luni si ce sa faca sa i spuna mamei ei sau sa nu i spuna si dupa 5 luni a incercat sa isi scoata copilul cu o penseta si s-a lovit rau ce sa faca sa i spuna mamei ei sau sa nu? se mai poate face un avort?

Răspuns Câştigător
| nicaruaga a răspuns:

rolling eyes cu fiecare zi pe TPU, imi e tot mai rusine de specia din care fac parte

21 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Cu penseta? LoL prietena ta e cam proasta
1)trebuia sa nu isi inceapa viata sexuala la acea varsta
2)mai bine ii zice mamei sale

| MANIU a răspuns:

Eu zic sai spunatonguetongue da o sa aiba nevoie de o armura groasa de 10cmtonguetongue

| Азбука a răspuns:

Iti place sa aberezi, asa-i?

| NCeausescu a răspuns:

Doamneee.ce zpui acolo e ingrozitor!

| coliflor a răspuns:

Estas loca pero que loca, gillipoias por que no vuelas¿¿¿a la mierda

| Alycaaaa a răspuns:

Nu se mai poate face avort acum avortul se face pana la 2 luni si incercarea sa sil scoata cu pensetalaughing si la 12 anirolling on the floor e pregatita sa fie mama? e pregatita sa nu doarma nopti poate sa alpteze? si la 12 ani se masturbeaza? Si sa ii spuna mamei sale asa: Mama eu am fost o proasta si m-am culcat cu un baiat si am ramas insarcinata.

| Karisma a răspuns:

Nu stiu posibul daca se poate face avort, dar la sigur trebuie sa ii spuna mamei ei

| Karisma a răspuns:

Nu stiu sigur daca se mai poate face avort dar la sigur trebuie sa ii spuna mamei ele, e spre binele ei

| Lummy a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vb cu mama ei, sa nu se ajunga la ceva mai grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbeasca cu mama sa. Altceva nu are ce sa faca.

| ladybird a răspuns:

Niciun medic nu isi suma raspunderea sa faca un avort daca sarcina este trecuta de 3 maxim 4 luni. Dupa 5 luni in niciun caz. De fapt nu este legal. Si ar fi trebui demult sa vorbeasca cu mama ei.

| niki a răspuns:

Coliflor, ai uitat sa vorbesti romaneste? in primul rand nu se scrie "gillipoias" ci GILIPOLLAS, si in al doilea rand, vorbeste romaneste,nu esti singuru care stie o limba straina, macar invat-o corect inainte sa te dai smecher, ca mai suntem si altii care vorbim chiar 2 sau 3 limbi straine si nu strigam in gura mare asta!

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce troll
doamne nu pot crede ca te-au crezut asa multi :o
ce oamenilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La maxim 2-3luni se poate doar cu dureri dupa.e deja riscant.mai bine ar naste copilul.are nevoie de mama ei, mai bine i'ar spune.nu stiu ce sa spun. daca totusi simte ca nu poate discuta cu mama ei e bine sa mearga macar la o prietena sau la boul care a lasat'o insarcinata

| Papusik a răspuns:

Cum sa scoata copilul cu penseta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce idioata poate sa fie cum sa faca naiba asa ceva ea nu era constienta ca o sa ramana sigur insarcinata ...omg

| DownAnima a răspuns:

SA incerce sa o faca pe mama sa sa o inteleaga poate cineva a avut o influenta asupra ei si sa simtit jenata si a facut-o dar in cel mai rau caz nu se mai poate face avort. asteptam sa ne spui ce a facut? (app cu penseta... cat iq are fetita?)

| Aida_2733 a răspuns:

Wtf? La 12 ai? Ce a avut in cap? Acum vede si ea consecintele. Trebuie sa ii spuna cat mai repede mamei. Si app data viitoare sa-i zici ca exista PREZERVATIVE

Răspuns utilizator avertizat
| MihaelaDart a răspuns:

Un avort se face pana in luna a 3a, cat sarcina creste si in cazul unei copile, sunt dramatice pentru ambii. Ce fel de mama este aia ma intreb de nu-si vede plodul ca este insarcinat. O sarcina de 5 luni este vizibila, cat si la 4 luni la fel. Ar trebui sa-i spuna mamei sa o sustina psihic si moral. Doamne frate ce s-au schimbat copiii astia, toata lumea trece la sex, astea sunt jocurile copiilariei in ziua de azi. Tragic!

| DownAnima a răspuns:

Foarte bine punctat ciclutza.Alexandra daca este cumva o gluma rusine sa iti fie... ciclutza are foarte mare dreptate. fetitzo mai bine lasa glumele cum sa nu isi dea sama maicasa e cumva alcolica sau drogata? vot cine e de acord cu mine si vot si pentru ciclutzabatting eyelashes