| florynnaa a întrebat:

am o prietena care e ft de treaba, ne-am facut si suroribig grin.pacat ca mama mea a vazut-o si nu e chiar atat de incantata de ea.si a sp sa nu ma mai vada cu ea, pentru ca nu vrea ca eu sa arat asa ca ea. dar ea nu arata rau.adica arata ft bine. oare la ce s-a referit?thinking ea iese des afara cam pe la 11:30 si sta pana la 22:00 in fiecare zi si vine de multe ori pe la mine sa ma cheme afara. si eu nu pot iesi afara cand iese si ea.am teme de facut.si pedeasupra mai si cand la pian si am mult de muncit.si mamei nu-i palke asta.si a sp ca daca mai vn o data ii va vb foarte urat.pentru ca ea mi-a sp mie sa-i spun sa nu mai treaca pe la mine, dar nu vreau sa-i spun asta.imi e pr ft buna. ce sa fac ca s-o conving pe mama sa ma lase sa vb cu ea? app:
nici nu ma gandesc c-a sa ma cert cu ea si sa ne despartit din a mai fi surori.(si din a mai fi prietene)hellp! funditabig grin

1 răspuns:
| miamouse a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa ii ceri mamei tale niste explicatii, mai precis ce vede ea ca nu ar fi in regula la prietena ta. Apoi spune-i ca tu te intelegi foarte bine cu ea si ca sunteti foarte apropiate, ca a judecat-o gresit si ca ar trebui sa ii acorde o sansa. Arata-i mamei tale ca iti gasesti timp atat pentru a iesi pe afara cu prietena ta cat si pentru a canta la pian. Astfel va vedea ca esti foarte responsabila chiar daca esti in preajma ei.

Sper ca am fost de ajutorwinking
xoxo