Uff ce mi-e drag de tin cu intrebarea asta.Stai linistit totul va fi bine,toti avem emotii la prima iubire, primul sarut, prima strangere de mana.De nimeni nu poti spune ca este expert in a saruta, astea sunt doar niste cuvinte spuse din nestiinta vei vedea ca vei rade mai tarziu cand vei citi intrebarea asta.Trebuie sa fii relaxat,sa te apropii usor de ea, sa o privesti in ochi(va da senzatia de senzualitate), apoi sa te apropii tot mai mult de ea.Va lipiti buzele, si de acolo totul va decurge fara sa iti dai seama! ai incredere in tine.Astept sa imi spui cum a fost si poate funtita:*
Poi ti buzele intre deschise si ii bagi limbutza in gura, ii sugi buza, dar nah totul vine de la sine stai linistit.
Off! stai linistit scumpi,totul o sa fie bine! Crede-ma ca si ea, in ciuda faptului ca a mai sarutat, daca chiar te place tot la fel de stresata si ea! Nu uita.In timpul sarutului, strange-o in bt=rate sau de dupa talie.o sa-i placasper ca te-am ajutat si sa ne ti la curent
Frate fi calm nu trebuie sa te streseze asa ceva fi natural si poartate normal si toate fin de la sine. Ea daca te place te va accepta oricum ai saruta.
Nu ar trebui sa faci nimic special totul vine de la sine. Lasa totul sa decurga normal si o sa fie perfect. Incearca sa fii tu insati cu siguranta ii va placea si ei!