'Buna! am o prietena care este intr-o relatie cu un baiat de 2 saptamani, si mi-a spus ca prietenul ei vorbeste mereu despre sex, ca este important pentru el sexul...' Numai din asta mi-am dat seama ca e obsedat. Ok sa comentam partea asta, o relatie nu este construita numai sub petrexul acesta, ' ori o facem ori te las'.
A doua parte... Ma enerveaza barbatii, tipii care indraznesc sa dea intr-o femeie, ba in plus nici nu i-a spus ca o iubeste. Ar trebuii ca prietena asta a ta ar trebui sa ii spuna ca daca mai vrea sa fie cu ea sa inceteze cu toate astea, inca, sa nu se desparta de el pentru ca avand in vedere ca este violent ar putea sa o atace.
Daca persista cu aceste acte, sa o atinga, iar ea sa nu il lase, sa ii aminteasca de ce a zis ca daca o mai atinge alea alea se desparte de el , iar acum chiar o sa o faca.
Sa se desparta cat mai urgent si sa-l evite.
Nu se iubesc, tipul e prea dur si are si intentii urate.
Tu vorbeşte cu ea,fa-o sa înteleaga că nu e bine să procedeze astfel, mai ales dacă ea nu se simte pregătita pentru asta.
Este posibil ca domnul pe care ea îl iubeşte, să vrea doar o simplă noapte şi după îi spune papa!
Sper ca ti-am fost de folos!
pa-pa!
Sa se desparta siguuuuuur.se vede ca nu o iubeste.doar vrea sa-si bata joc:p SA-I SPUNA PAAAAAA.pana nu e prea tarziu
Narcis asa i-am zis si eu, dar mi-a spus ca ii e frica de ceea ce poate prietenul ei sa-i faca dupa ce se vor desparti
...
I'mPerfect(a) cum crezi ca ar putea sa-i spuna ca vrea sa se desparta de el? adica cum sa faca, ca sa nu il enerveze pe urma? un sfat please...
Parerea meah e ca ar trebui sa ii zica asa: Auzi, tu esti un prieten bun.dar nu cred ca vom progresa in aceasta relatie.bla bla etc Sper ca v'am ajutat! Fundita?
Sa se desparta de el dar sa nu ii spuna direct ca s-ar putea sa fie batuta sa ii spuna printr-un mesajsau prin cineva si apoi sa stea cu persoane care s-ar putea sa o apere.
El cauta doar sex... Spune-i la cineva un baiat o agsca ceva vi cu ei si daca sa ia de ia cand ii da papuci ii umfla aia botu vezi cas tare da sa ai grija sa intri repede acolo itnre ei
Pai sai zica ca ea nu mai vrea sa stea cu el din cauza ca ei ii trebuie un baiat sensibil, care sa nu se gandeasca doar la sex si apoi daca ala face vreo criza ii zice ca de acum nu mai are ce vb cu ea si sa no mai caute
Clar baiatul cauta doar sex, dar prietena ta cauta dragoste ma insel?, relatia nu cred ca va avea vru-n viitor, ii va fi mai greu sa se desparta de el mai tarziu mai bine sa puna punct acum,
Parerea mea e sa scape de el cat mai repede pentru ca pentru el este mai importanta distractie nu o iubeste cu adevarat