anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prietena care mi-a povestit urmatoarele: Intr-o zi a fost la ginecologie pentru un control( sa vada daca mai e virgina) iar ea avand doar contact anal.Medicul i-a spus din vedere ca,, nu mai este" tinand cont de faptul ca in momentul cand s-a asezat pentru control ea spune ca doctorita ar fi tras prea tare de vaginul ei incat ar fi putut chiar de ea sa o desvirgineze... dar fata spunandu-i ca o doare doctorita totusi nu s-a oprit si nici atentie nu i-a acordat. OARE POATE FI DESVIRGINATA DIN CAUZA DOCTORITEI? Si daca da ar fi bine sa o dea in judecata pentru asta? MULTUMESC love struck

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poate fi dezvirginata de doctorita si nu are nici un motiv sa o dea in judecata. Probabil isi rupsese himenul altfel (facand gimnastica, masturbandu-se sau jucandu-se cu prietenul ei). In plus, doctorita a vazut si sfincterul anal rupt, deci stia ca a facut sex anal, deci clar nu era virgina (virgina este o femeie care nu a avut contact sexual deloc).

| mgtow a răspuns:

Daca prietena ta a spus ca simte durere cand doctorita a tras-o de vagin: ceea ce mi se pare cam aiurea si respectiva nu a bagat-o in seama pe fata atunci e ceva ilegal. Prietena ta poate sa depuna plangere la tribunal pentru incidentul nefavorabil probabil va avea de castigat o suma de bani (mai sunt cazuri dar rare).

| Libelle a răspuns:

Da da. Abureala ca sa nu recunoasca (,)ca a facut sex normal.Ce naibii? Chiar o crezi?laughing

| katy a răspuns:

Astea's aberatii.nu e dezvirginata de drlaughing

| LiIiA a răspuns:

Da si normal.pai. cum sa o dezvirgineze? pai. spune-i sa se dupa ca politie

| FloriiCrz a răspuns:

Vreau mai multe raspunsuri si va rog cat mai clare si adevarate deoarece prietena mea este intr-o situatie foarte delicata va rog foarte frumos si va multumesc. love struck