| Betty_9264 a întrebat:

`! aM o prietena care se masturbeaza... poate sa`si piarda virginitatea?

Răspuns Câştigător
| Siimooona a răspuns:

Depinde cum se masturbeaza. Daca isi introduce obiecte sau degete in vagin bineinteles ca poate. Daca isi produce doar orgasm clitoridian prin simple mangaieri nu se poate dezvirgina.

9 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Isi poate fisura himenul, dar virgina este si va fi pana va intretine relatii intime cu cineva.

| ascovit a răspuns:

Permite-mi daca se poate sa contrazic raspunsul castigator. NU SE POATE! Atat timp cat nu are un act sexual nu conteaza sub ce forma nu is poate pierde virginitatea. NEVER!

Prietena ta poate doar sa-si rupa himenul si dupa nu se mai poate observa daca mai este virgina, pentru. ca de obicei himenul se rupe la un contact sexual, dar si atunci cand isi introduce in vagin obiecte maithinking voluminoaase ca sa spun asa. Dar ruperea himenului in aceste situatii nu poate provoca o dezvirginizare.

Deci repet. Prin masturbare NU POATE SA-SI PIARDA VIRGINITATEA!

Sper sa mai citesti o data intrebarea chiar daca ai acordat un rapsuns castigatorcrying. REPET! NU SE POATE CA LA MASTURBASE SA-SI PIARDA VIRGINITATEA!

| Castiel a răspuns:

Masturbare orala (se freaca) NU masturbare de aia lalta (km eu zice sa ii spunem "masturbare penetrativa" laughing ) atunci da, daca isi baga chestii mai adanci si isi rupe hymenul,(btw pentru aia care zic ca nu taceti din gura daca nu stiti) si este doar practic, teoretic numa esti virgina pana ai un contact sexual cu cineva (doar teoretic) ca practic (cred ca asta te intereseaza) doar cand iti rupy hymenul atunci numa esti virgina!

| MissL a răspuns:

Nu are cum. isi pierde virginitatea doar cand isi incepe viata sexuala tongue

| Ingerash a răspuns:

Doar daca isi introduce obiecte in vagin se poate dezvirgina

| nimiiiiiic a răspuns:

Nuuuulaughing

| euionutz a răspuns:

E vorba despre masturbare orala?

| Nina_2526 a răspuns:

Pina nu va avea contact sexual cu cineva sau nu isi va baga ceva in vagin sigur va ramine virgina si daca te masturbezi nu iti pierzi virginitatea.

| Betty_9264 explică:

Ms` mult...o sa-i fie tare de folosss`...tongue