Pai orice e posibil dar dc nu pune pr ta intrebari si trebuie sa le pui u, in fine oricine poate sa greseask odata si odata dare daca nu afla la momentul potrivit ori o ast un avort ori un bebe, asa ca zii mai bine sa se protejeze daca o dau banii afara din ksa
E evident.depinde de ejaculare.nu e bine sa te joci cu asta pentru ori poti ramane insarcinata, ori poti lua cine stie ce boli, eu zic sa vorbesti cu si sa-i spui sa se protejeze.
Da. se poate întâmpla să greşească. şi să rămână însărcinată.
Vorbeşte cu ea. măcar dacă are +16 ani să se ducă la ginecolog... să ia pastile anticoncepţionale. sau măcar dacă îi e frică să se ducă la ginecolog să se intereseze care sunt mai bune, dar nu prea e indicat.
Of. ai grijă de ea.
FantaSZy.
Bună.
Aplică metoda coitului întrerupt. Prietena poate rămâne însărcinată dacă nu se retrage la timp, riscă să piardă o picătură pe drumul de retragere şi ea dacă se mai află şi la ovulaţie apare o sarcină nedorită.
A făcut-o cu multe fete? E un aventurier.
Ce vârstă are prietena ta?
Exsită şi riscul contaminării cu diferite boli cu transmitere sexuală.
Ea trebuie să fie mai hotărâtă şi să-l "educe" pe el să o facă cu prezervativ, ce atâta comoditate din partea lui!
Pa, pa.
Nu stie ca am pus intrebarea, ea mi-a spus ca are incredere in iubitul ei si cu asta se linisteste ca iubitul ei stie ca a mai facut si ca totul e in regula. Dar eu nu sunt chiar asa linistita pentru ea ca o cunosc bine si a cam ajuns departe ca a facut chestia asta. Mie frica daca cumva iubitul ei greseste si ea ramane insarcinata ii in stare de multe la ce nebunii are in cap, chiar si sa se sinucida numai sa nu afle parinti ei. Are 15 ani. Din cate mi-a povestit prietena baiatu cam 10 prietene o avut in 7 ani, deci de lunga durata fiecare sa inteleg asa...
Daca ea nu pune piciorul in prag o sa ramana insarcinata. si nu mi plac baietii care se lauda ca au mai facut o cu nu stiu cate fate. imi pare rua pentru prietena ta ca a facut o cu un asemenea baiat. chiar ff rau. o sa regrete mai tarziu daca nu chiar curand.
daca t iubesti nu accepta asa ceva. plus ca dka baiatul ar fi serios s ar proteja fara sa i zici u.
aceasta metoda de 'contraceptie' e la mintea gainii. e foarte primitiva, sunteti de acord. inainte nu erau prezervative si foloseau asta. dar acum? nu este scuza
si ink ceva. daca tot o face fara prezervativ.sa nu aud dupa ca ii este frica de sarcina pentru ca ar fi culmea. isi face rau singura.
deschide i ochii. sfatuieste o. u o cunosti mai bine.
succes.
Lichidul preejaculator... iti spune ceva?
Este o nebunie sa faca asa ceva, nici prezervativul nu este 100% sigur, dar sa nu-l folosesti atunci chiar iei taurul de coarne. Ce vrea, sa faca azi maine un avort si sa-si riste astfel si posibilitatea de a avea copii in viitor? Ia spune-i sa se uite pe urmatoarele site-uri, pentru. cultura ei generala, poate te uiti si tu:
http://www.avort.ro/
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_avort.htm
http://www.seximus.ro/articole/folosire_prezervativ_masculin.php
La 15 ani? Ce riscuri sunt, fata asta este 100% inconstienta. :(
Buna raluk:*Orice se poate inampla, vezi tu ca sunt persoane care pana si cu prezervativ raman insarcinate Spune'i prietenei tale ca si lichidul preejeculator contine spermatozoizii.Si totusi e mai sigur ca se protejeze.Indiferent ca lui ii place sau nu.Nu trebuie sa se riste asa. O data si o data tot se va intampla ceva si va avea de regreta.Succes :*
Orice e posibil!
dar dc nu merge si ea la un ginecolog sai dea niste anticonceptionale ceva. e mult mai sigur
daca el nu vrea sa fol prezervativu macar ea sa se protejeze
si eu am un prieten care nu fol prezervativ.si a fost cu fffff multe.nu stiu cum naibii eu una nu cred ca se poate controla chestia asta cu"datu drumu afara la timp" dar nah. ink n-am experienta sa zic prea multe. oricum baiatul pe carel stiu eu na lasat pe niciuna insarcinata pana acum
Dar oricand se poate intampla.stii ulcioru nu merge de multe ori la apa.se sparge
Baiatu ala n`are bani de prezervative. Odata`i ca niciodata. Spune`i prietenei tale sa nu mai riste atat pentru ca aceasta "distractie" poate duce la urmari mai grave pentru aman2 Bafta
Nu te supara dar cred ca "prietena ta" esti tu, anyway, exista si riscul acesta de a ramane insarcinata, personal cunosc o fata care a nascut la 16 ani datorita metodei asteia, dar ea a beneficiat de sprijinul parintilor si al socrilor...
Pericolul cel mai mare este ca in cazul de fata nu se stie cu cate "domnisoare" a luat contact baiatul acesta si in loc de sarcina nedorita sa nu va treziti cu vreun HIV, doamne fereste! Numai bine!