| ana_9938 a întrebat:

am o prietena care tot se plange k daca a ramas insarcinata. Ea mi-a povestit ca a pus mana pe penisul lui dupa a pus mana la ea pe... a mai zis ca el era ud dar nu cred ca s-a terminat ca nici macar nu ii era sculata.Si ea este inca virgina deci doar s-au atins nu ia bagat-o sau altceva. I-am zis ca nu are cum sa fi ramas si de asta vreau sa imi zieti daca sunt sanse sau nu sa o conving
funda

Răspuns Câştigător
| Chocolateangeeeel a răspuns:

Nu are nici ce-a mai mica sansa, spune-i sa stea linistita, eu una o spun din propria experienta stiu este sa plangi noptile ca nu iti vine menstruatia si te rog spune-i sa se linisteasca.Asculta-ma cu atentie cu cat se gandeste-te mai mult la asta, cu atat va simti mai tare ca are simptome, totul este de la creier! Nu are rost sa de-a banii pe teste de sarcina! Va pup si spune-i sa aiba grija de acum.Inca o data, nu are nimic!

| ana_9938 explică (pentru Chocolateangeeeel):

Exact asa face si ea zice ca are simptome dar nu are cum ca nici o saptamana nu are de cand a facut asa ceva.si sta si plange degeaba.mersi mult:*

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru ana_9938):

O inteleg perfect, deci spune-i sa nu se mai gandeasca, totul vine de la creier! Deasta simte ca este insarcinata deaorece se gandeste numai la asta. Uite sa spunem ca te doare burta, si iei o pastila despre care stii ca e cea mai buna si nu te mai durea, iei pastila si automat creierul percepe asta si nu te va mai durea, pentru ca asa este. Sper ca ai inteles, nu da-ti banii degeaba pe teste de sarcina, nu are nimic, crede-ma! Poate fundita:*

10 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Sai spui ca este insarcinata si ca data viitoare daca nu stie ce face sa nu mai faca asa ceva.copii ce sunteti

| ana_9938 explică (pentru blaxy):

Hai ma lasa-ma cu raspunsul tau stupid. daca nu ma poti ajuta macar nu mai cometa

| Abramburika a răspuns:

1.nu ai fost prea explicita
2. pune'o sa faca un test
3. poate era sperma dar fiind paralela cu subiectul nu a stiut
4.nu sunt prea multe sanse sa fie

Succes

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Daca nu reusesti sa o convingi sa isi cumpere un test de sarcina si asa o sa se convinga daca este sau nu insarcinata.

| Barbati4Femei a răspuns:

Pretena ta face ca alta fata de la mine din oras.neo zis ca so masturbat cu un dildo si cu pasta de dinti si ca crede ca o ramas insarciatalaughingrolling on the floor

| ady_5081 a răspuns:

Asta e imposibil ma isi bate jog de voi

| ana_9938 explică (pentru ady_5081):

De ce mias bate joc de voiwinking? ce as avea de castigat?

| Mihnea21 a răspuns:

Prietena ta ar trebui sa se informeze de pe internet cum poti ramane insarcinata. In aer si in apa spermatozoizii mor, deci nu avea nici o sansa. Nu poti ramane insarcinata fiind virgina, pentru a ramane insarcinata barbatul trebuie sa ejaculeze in interiorul ei.