| irinel01 a întrebat:

Am o prietena, cu, care sunt pe la inceput cu relatia, si noua ne place sa ne surprindem unul pe celalt, spunandu-ne "Te iubesc" in moduri care mai de care mai deosebite... Imi dati niste idei? Am ramas in panalaughing

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Orice obiect in forma de inimioara sau doua inimi unite,e un "te iubesc"!
Pana si degetele in forma de inima,tot un "te iubesc" inseamna,daca i le mai lipesti de inima,tacut si zambind,de exemplu!
Orice ciocolata Lacta e un "te iubesc",stiut fiind ca Lacta e "ciocolata dragostei"!
Biletele,flori,un trandafir cu un mic biletel asezat intre petale,o cheie micuta cu care poate "descuia" numai ea inima ta,un "te iubesc" scris in palma si scos la iveala cu talente de prestidigitator, un mic pergament ars pe margini cu un "te iubesc" scris delicat, un acrostih cu "te iubesc", sunt mii si mii de moduri in care poti declara iubire!
happy
Iubiti-va oricum!happy
Si fericit 2014, pentru amandoi!

| uncopiltampit a răspuns:

Scrie pe o caramida te iubesc si dai cu ea in cap! Atunci o sa stie cat de mult o iubesti dupa durerea creata!

| Yay000 a răspuns:

Păi sunt nenumărate opţiune pentru a o putea surprinde. Dacă ţii foarte mult la ea,incearcă de fiecare dată să-i fac ceva cu mâna ta gen o floare din hârtie sau o inimă,sau o scrisoare cât de mică in care ii spui ceva drăguţ ce nu i-ai spus niciodată. Chestiile de genul sunt mult mai apreciată deoarece ai depus efort şi orice ar ieşi, nu contează deoarece e făcut de tine. Exemplu de idei:O inimă din hârtie, o lună din hârtie ce va reprezenta luna de pe cer, un desen(chiar dacă nu te pricepi) aşa cum tu iti imaginezi relaţia si pe voi doi, o scrisorică drăguţă in care ii spui cât de frumoasă e şi cat de mandru eşti că iţi aparţine. Sper că te-am ajutat :*.