Nu ar fi prea frumos din partea ta sa te combini cu fostul cele mai bune prietene.Tie ti-ar place daca ea ar face asta? Pune-te si in pielea ei.
Parerea mea daca zici ca e prietena ta cea mai buna nu merita! Iti spun eu o prietena buna nu prea se gaseste dar un iubit gasesti la orice colt, asa ca lasa baiatul in pace, ce arunca prietena ta su sa culegi!
Te sfatuiesc din experienta sa NU faci asta! I-am facut asta celei mai bune prietene si am ramas si fara baiat si aproape si fara cea mai buna prietena! A durat foarte mult ca ea sa-si recapete increderea in mine. Acum suntem bine, oarecum, dar totusi riscul e prea mare..Nu face asta, decat dupa ce vorbesti cu prietena ta si ii spui. intreab-o daca nu este o problema. daca zice ca nu, nu o crede. s-au despartit recent si daca au avut o relatie mai lunga, nu crede ca sentimentele se pierd asa usor. mai asteapta o vreme.
Nu cred ca ar fi bine sa discuti cu ea, sa ii zici ca iti place de baiatul asta. Adica, cum te astepti sa reactioneze? Ca o sa il lase pe baiatul asta pentru tine? Nu cred. O sa se simta din contra, mai presata, stiind ca nici macar prietena ei nu e alaturi de ea in relatia asta. Adica, pune-te in locul ei, daca ea ar venii la tine in timp ce ai sta cu baiatul asta si ti-ar zice ca ii place de el, tu cum te-ai simtii? Nu ai renunta la el, si nici nu te-ai simtii mai apropiata sufleteste de ea. Parerea mea, mai intai te asiguri ca nu e mai intai doar din mandrie; De obicei asta se intampla, o fata sta cu un baiat, iar prietena ei deodata se simte si ea atrasa de baiatul asta, doar sa vada daca ar place-o pe ea mai mult decat pe fata cu care sta, dar nu ca ar fi ceva emotional, ci pura mandrie feminina. Daca nu e asa, cred ca mai bine ai astepta sa se desparta ei, mai ales daca zici ca prietenei tale nu ii place asa mult de el. Altceva, n-ai ce face. Atata timp cat ei stau impreuna, mai bine nu ai intervenii; este totusi vorba despre prietena ta foarte buna; baieti mai sunt pe lumea asta, prieteni buni, nu prea.
Eu te sfatuiesc sa mai astepti ceva vreme ca poate cine stie ii pierzi pe amandoi TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE! FUNA?