anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna )). am o prietena ieri m-a intrebat daca o plac i-am raspuns ca o plac dupa asta a inceput sa-mi scrie rar si din prieteni ma sters.motivul nu il stiu.nu ne-am certat niciodata. mi-a scris doar un mesaj "SCUZAMA:'(" si nu imi mai scrie de loc. ce sa fac cum sa procedez? ce mesaj sa-i scriu ca sa aflu motivul? sau sa o fac sa se intoarca
mi-am cerut iertare dar nu stiu pentru ce... i-am facut pe plac totdeauna(. iar ea((. nu stiu ce sa fac o plac foarte mult. ce simt pentru ea nu am mai simtit niciodata pentru vreo fata.am 18 ani

Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ea si sa o intrebi ce s-a intamplat si care este motivul pentru care a decis sa intrerupa conversatiile cu tine.sadAm vazut multe persoane aici pe TPU in situatia ta, nu stiu ce se intampla cu fetele astea in ultimul timp ca habar n-au pe ce lume traiesc. Daca a zis"Scuza-ma"probabil a deranjat-o faptul ca tu o placi si nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine si din acest motiv te-a sters de la prieteni.Altfel nu pot sa-mi explic.sad Poate te intalnesti cu ea face2face, sun-o daca ai numarul ei sau dai add de pe un alt id pentru ca de pe id-ul tau nu mai ai cum sa dai de ea daca ti-a dat ignore.Incerci sa iei legatura cu ea si s-o intrebi care e motivul pentru ca e dreptul tau sa stii atat timp cat toata treaba e legata de sentimentele tale.Ai 18 ani, esti baiat mare, te descurci.happy Sper ca te-am ajutat>

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca ea nu vroia mai mult decat pretenie si si-a dat seama ca o placi si acum incearca sa se indeparteze de tine ca sa nu te raneasca.

| Dimas a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred.mi-a spus ca ma place plus era si geloasa daca vorbeam cu alte fete(doar prietene).

| anonim_4396 explică (pentru Dimas):

A...pai atunci cel mai bine este sa vorbesti cu eawinking.