| Gabi_6377 a întrebat:

Am o prietena si e tare suparata. A fost la munte cu iubitul ei. El i-a promis ca acolo vor face dragoste, vor petrece timp imrpeuna, dar nu s-a tinut de cuvant. El a dormit mult, a stat de vorba cu ceilalti turisti din cabana si seara a lasat-o singura in camera, deoarece a jucat carti cu turistii. E a s-a suparat si a baut, el a certat-o ca l-a facut de ras. Ea zice ca el o cam evita de ceva vreme, si cand vor sa faca sex, si cand vor sa petreasca timp sa discute.Credeti ca are pe altcineva? Zice ca el pleaca mai mult de acasa, dar nu are apeluri pe telefon sau altele, dar se enerveaza mai usor pe ea. O fi stresat, care pot fi cauzele? E disperata.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Nu stiu daca el are sau nu pe altcineva, dar cu siguranta nu o mai place. Sa-l paraseasca oricat i-ar fi de greu, pentru ca in curand o va face el oricum. Plus ca daca-l paraseste, exista o mica (foarte mica) sansa de a-l recuceri. Daca nu, macar se poate mandri cu faptul ca ea a fost cea care i-a dat papucii. Oricum, dupa cele povestite de tine lucrurile sunt clare...nu are ce sa mai piarda.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El are amanta dar nu e chiar asa de prost, pentru ca sterge numerele ciudate de pe mobil ca sa nu i le vada prietena lui, ceea ce ma cam enerveaza e: daca nu mai vrea sai zica ca a terminat si gata nu sa o faca sa se simta prost fata aia.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E mai simplu sa il intrebe direct ce vrea de la ea, degeaba ne dam noi cu presupusul, pot fi N-motive!

| shtephie a răspuns:

Amandoi sunt fraieri...parerea mea.

| tonyman a răspuns:

E posibil sa aiba pe altcineva.Nu poti fi atat de stresat, nu ai avea motive...chiar in halul asta