Daca vrea sa faca sex si nu stie cum sa se protejeze atunci s-o lase balta, insa cele mai bune solutii sunt anticonceptionale si prezervativul.
Eu sunt plecata din tara si aici la scoala unde sunt ne-a invatat mai multe metode de protectie, cum ar fi: un asa zis plasture care se lipeste pe picior timp de 3 saptamani insa se schimba in fiecare saptamana, altul este un betisor care se pune sub piele intr-un loc dorit de ea si te protejeaza timt de 3 ani timp in care acel batisor(nu mai stiu exact cum se numeste) va sta sub piele insa doar mergand la un doctor il poate folosi deci nu si-l poate pune singuta si mai e ceva de genul prezervativ pentru femei/fete care se pune cu mana nu cred ca trebuie sa dau detalii cum se pune si din astea. Poate ca o sa ti se par stupid tot ce am zis insa nu sunt chestii inventate de mine toate astea mi le-a zis o profesoara care ne-a vorbit despre protectie si chesti de genu. Insa prietenei tale spune-i sa foloseasca prezervativ baitul sau sa ia anticonceptionala.
Daca vrei sa iti zic mai multe despre asta trimite un mesaj ptivat cu id tau si vb pe mess (am o carte cu metode de a se proteja si iti voi zice tot ce vrei) pup la tine si mult succes prietenei tale.
Auzi "kromstein" nu cred ca te-a intrebat cum se scrie puteti ok asa ca nu mai da lectii de romana ca nu ti-a cerut nimeni, daca esti atat de inteligent si le sti pe toate du-te si preda ore de romana la o scoala.
Sa foloseasca prezervativ la fiecare act sexual. Dupa 2-3 saptamani de la primul act sexual sa se duca la ginecolog si, in urma consultului, sa ceara anticonceptionale (dupa ce isi fac analizele necesare, desigur).
Folosind prietenul ei prezervativ, impusca doi iepuri dintr-o data: se fereste de o eventuala sarcina si se protejeaza de contactarea bolilor cu transmitere sexuala.
Nici nu i-a venit ciclul de 2 luni si deja vrea sex...
OK, nu sunt in masura sa judec dar zic ca nu e bine.
Pai sa foloseasca prietenul prezervativ, sa fie curati amandoi si...atat
Pai...sa foloseasca prezervativul pentru a nu se trezi cu vreo boala sau sarcina nedorita!
Tipic pentru multi din noua generatie: nu stie cum sa se protejeze dar vrea sa faca sex... oare de ce nu ma mira?
Pai ce intrebare...
pe net sunt o gramada de raspunsuri
poate sa ia anticonceptionale sau sa foloseasca baiatul prezervativ :d
Parerea mea sa mai astepte vreo 2 ani, daca totusi vrea neaparat sa foloseasca tipul prezervativ si sa fie f atenti.
beausingurlamasamea întreabă: