| Andru1996 a întrebat:

Buna am o problemsad...de la un timp o simt pe iubita mea foarte rece fata de mine simt pur si simplu ca ar vrea sa se desparta de minecrying si asta imi omoara sufletulsad...nici nu imi zice clar ca nu mai vrea sa fie cu minesad. Dar la telefon dabia ca vorbeste pe mess mai deloc cand sunt eu nu e ea nd e ea nu sunt eusad. Nu prea vrea sa ne vedem niciodata. O iubesc foarte foarte foarte foarte mult dar macar daca nu mai vrea sa fie cu mine as vrea sa imi zica voi ce imi recomandatisad

Răspuns Câştigător
| AnaSury a răspuns:

O sa vorbesc ca si cum nu te-as cunoaste sau m-as cunoaste.
te-ai gandit ca poate e mai mica... ca poate are altfel de parintii ca ai tai? ca re o altfel de gandire? ca are altfel de temperament? ca e "altfel". Poate ea e fata aia ciudata, uratica si inacelasi timp dragalasa si placuta. Poate nu e obisnuita cu atata iubire. Poate nu se crede destul de mare sau "pregatita".
Si cine nu a inteles... scuzebig grin

2 răspunsuri:
| AngelaRAmona a răspuns:

Spune-i ca s-a racit.Si ca. daca are ceva sa iti zica ...sa iti spuna direct.nu pe ocolite. Daca vine vorba de despartire sa nu te superi.nu a fost sa fie...sunt fete care au nevoie de atentia ta mai mult decat ea tongue

| WhiteRose a răspuns:

Ce tare e asta sa va raspundeti la intrebari unul celuilalt.prin intermediul TPU laughing