| AnDrE_5929 a întrebat:

Buna ,am o problema acum 4 m-am certat cu prietenele mele cele mai bune m-am certat din cauza fatului ca cica sunt fitoasa si ana si cea mai buna prietena miiki lu-au facut pe toate sa se intoarca asupra mea si acum nu mai vorbesc nici una cu mine suntem decat 8 fete in clsa si nimeni nu mai vb cu mine si fara ele eu nu am ce sa fac ele zic ca eu sunt atrasa de baieti si cred ca sunt invidoase pe mine de chestia asta puteti sa imi ziceti ce sa fac sa nu ma mai trateze ca o sclava si o analfabeta care eu nu sunt ce sa fac pe timpul ce ele se dristeaza si eu stau ca proasta in banca funda vott

3 răspunsuri:
| ionut1134 a răspuns:

Daca ai iubit inseamna ca le ie ciuda daca iti plac baieti nu-i nicio problema si eu daca vad o gagica buna spun cai frumoasa nu altea alea dar sunt prietenele tale si ar trebui sa te sustina si eu am un prieten cel mai bu n dar si el este fitos dar n-am ce face daca el este singurul care nu ma jigneste nu face misto de mine... etc asta da prieten dar daca nu te accepta cum esti nu sunt prietene adevarate

| RetardedRacoons a răspuns:

Iti recomand sa nu uiti sa respiri.

| KimBianca a răspuns:

Asta nu mai e prietenie dejastraight face. daca nu te accepta asa cum esti, asta nu mai e prietenie straight face gaseste`ti propriile hobby`uri...fa`ti un iubit cu care sa iesi.iar intr-un final ele isi vor da seama ca au gresit.