| Sanusperiniciodatalamaibine a întrebat:

Buna!
Am o problema.Acum cateva saptamani am facut sex cu iubitul meu neprotejat. Nu si-a dat drumul in mine si dupa am facut dus.
Credeti ca as putea fi insarcinata? Mentinez ca am 16 ani.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ebsghjs a răspuns:

Daca nu ai folosit prezervativ sunt sanse de 90% sa fi insarcinata.
Fa-ti un test de sarcina. Daca e pozitiv, vorbeste cu parintii tai si cu tatal copilului. Bafta! ^^

11 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Doamneeeeee...imi vine sa mor cand vad ca toate faceti sex neprotejat la varste relativ fragede, iar apoi va ganditi ca puteti fi insarcinate.Voi chiar n uva ganditi la raportul dintre cauza si efect?
Sau macar sa invatati din greselile altora...
Mai am doua cuvinte pentru tine:
"Ginecolog" si "Bafta"winking

| Chocolateangeeeel a răspuns:

Sunt sigura ca esti foarte speriata deoarece o sarcina mai ales daca este accidentala este o problema foarte grava la varsta de 16 ani.Am cateva de spus:*
1. Atunci cand esti foarte stresata, menstruatia poate intarzia, asa ca relaxeaza.Stiu,este foarte greu deoarece este viata ta in joc dar aici vine partea a 2-a
2.Cand te gandesti muult de tot la un lucru ajungi sa il crezi chiar daca nu este adevarat, ti se intipareste acolo undeva pe creier.Iar tu cum te gandesti numai ca ai ramas insarcinata este normal sa simti toate simptomele.Incearca sa nu te mai gandesti iti va fi mult mai bine.Ai sa vezi cand iti va veni menstruatia ca prin minune vor disparea toate simptomele
3.Pentru linistea ta ar trebui sa iti iei un test de sarcina
4.Totul va fi bine si ar fi bine sa ai mai multe grija de acum incolo pentru ca nu se merita sa fii asa stresata pentru cateva momente de placere care pot fi si cu prezervativ
5. Daca te-am ajutat, funtita:*
6.Astept mesaj sa imi spui ca esti bine si retine ca totusi este riscant.nu se merita

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Acadeaaa a răspuns:

In primul rand nu are nicio relevanta daca ai facut dupa dus.In al 2-lea rand sa stii ca sunt sanse sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator care contine spermatozoizi(o fata din teen mom a ramas tot asa gravida).In situatii de genul varsta chiar nu conteza, acum nici ce sa faci nu mai ai(ar fi trebuit sa iei pastila de a 2-a zi sau ceva) numai sa te rogi sa nu fii ramas insarcinata.Pe viitor ai mai multa grija de tine, e destul de trist sa ai probleme de genul la 16 ani(oricat de mult l-ai fi iubit),nu te judec, nici nu vreau sa te fac sa te simti prost, dar nu meriti sa ramai cu stresul asta pana iti vine menstruatia.

| tinnaz a răspuns:

Am sa-ti raspund intai tie la problema... dusul nu are legatura e strict de igiena.Intr-adevar exista un minim de risc sa ramai insarcinata din pricina lichidului preejaculator in schimb iti pot spune ca la fel procedez si eu inca de la inceput si nu am avut surprize...In momentul in care vei fi stresata si-ti vei pune intrebari de genul "sunt insarcinata?" "ce ma fac?". ciclul iti va intarzia, m-am confruntat cu aceeasi problema.un test de sarcina o sa te linisteasca/lamureasca.Ai grija pe viitor ce faci!:p
Draga Claudiu, nu poti judeca un om in functie de varsta la care-si incepe viata sexuala.are discernamant la 16 ani sa faca diferenta dintre bine si rau, ca sa nu spun ca sunt femei intre 20-40 de ani care abandoneaza copii. Faptu ca tu ii doresti ei un rau fiindca la anii ei are alte responsabilitati nu cele de mama.dovedesti in fata tuturor ca esti un INAPT! Este la libera alegere daca face sex protejat sau neprotejat...multe femei cand fac sex protejat simt ca folosesc un cauciuc si atat :p... sper sa citesti de 2 ori inainte de a trimite ce scrii.Am 17 ani neimpliniti si nu pot intelege conceptiile de genu. O seara buna