Daca nu incerci nu ai ce pierde, oricum incearca sa vezi daca te place fata. Bafta, si mai mult de atat ai incredere in tine, daca ai incredere in tine e numai a ta
Pai ca sa nu te faci de ras sau sa rada cineva de tine ca tea refuzat incearca sa intrebi pe o prietena de-a ei sau un prieten de-al ei si spune-i sa o intrebe daca te place dar sa nu fie ca tu i-ai zis acelei persoane sa o intrebe si daca zice ca te place mergi la ia si spune-i ca o placi si ca o iubesti si vrei sa fii cu ia si daca ai curaj sarut-o dar ca sa te simti mai bine cheamo intr-un loc cu mai putine persoane.Multa bafta. Funda?
Am inteles ca faci pe tine de frica, dar totusi o intrebare ai putea pune. In aceste conditii chiar ai dreptate. Mai bine nu-i spune nimic fetei.
Frate, te duci frumos in grupul vostru de prieteni si o iei la o plimbare spre exemplu, adica sa fiti doar voi 2 . Si acolo ii spui sincer : Sti... eu am cam inceput sa te plac... (Ii spui ce simti, nu o minti). Daca esti tu, nu o minti, fata e castigata cam 60% + daca te place si ea? I-ati inima-n dinti, nu ai ce pierde. Nu risti, nu castigi!
Nu-i spune prin cuvinte, ci prin gesturi subtile si priviri, zambete discrete, abia atunci cand ea-ti raspunde la fel, incepe conversatia! O fata simte cand e placuta!
Mutubal întreabă: