| edda0309 a întrebat:

am o problema.am avut un tip de contact sexuall. ei bine ceva de genu. nu mi s-a rupt himenul dar dupa ce am terminat am mers la baie sa ma sterg si am realizat ca aveam mult lichid transparent. vreau sa stiu daca pot ramane insarcinata? specific ca penisul nu a intrat in vagin.va rog mult sa ma ajutati si sa nu ma criticati.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practici un joc extrem de periculos! Este suficient să te stropească fără penetrare și deflorare și poți rămâne însărcinată.
Nu te critic dar te arzi!
După joc te speli, nu te ștergi, da!
Poate fi secreția ta vaginală cât și lichidul seminal al lui!
Un test de sarcină după 7 zile.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Nu ramai insarcinata... stay calma

| ralu_1668 a răspuns:

Tu te critic, daca esti sigura ca nu a intrat penisul stai linistita secretia aceea vine de la excitare se poate la unele femei sa aiba himenul mai elastic si sa nu curga sange

| CarinaVonPhetamine a răspuns:

Pai, acel lichid e "orgasmul"

| Dde26nii a răspuns:

Ce lucruri stupide. Ce ai in mintea aia seaca a ta cand publici ceva aici?! Mai bine nu te mai f*** si nu o sa faci bastarzirolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica un tip de contact sexual? te-a penetrat cu penisul, sau cu degetul? daca penisul nu a intrat in vagin nu ai nicio sansa sa ramai insarcinata

| llFenomeno a răspuns:

Ai avut un Orgasm de toata frumusetea!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Cred ca nici tu nu sti ce ai scris straight face

| Justmeee a răspuns:

N-ai cum sa ramai insarcinata. Poate acel lichid transparent era secretie vaginala, nu sperma! Depinde daca acesta a ejaculat in apropierea vaginului tau, poti ramane insarcinata chiar daca esti virgina sau nu.