| Daiana90 a întrebat:

am o problema.am cunoscut un baiat pe internet cu 2 ani mai mare, care cunoscandu-l mai bine am constatat ca sta aproape, ca a fost inainte la scoala mea, ca suntem aproape la fel, ne plac aceleasi lucruri etc.am vorbit sa ne intalnim, ne-am intalit dupa cateva amanari de-a lui pentru ca initial trebuia duminica dar a spus ca are de invatat, dupa aia luni dar a plouat si ne-am intalnit marti.am vorbit si el a fost cel care a spus ca ar trebui sa plecam.am intar imediat ce am ajuns acasa pe mess si am vorbit, mi-a spus ca sunt mai frumoasa decat in poza si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui.ideea este ca nu imi spune nici ca ma iubeste nimic numa pupici.de atunci vorbim tot mai rar, nu ne spunem decat ca ne plictisim, numa il intreb ce face, zice ca se plictiseste, ma intreaba ce fac ii zic ca la fel si discutiile noastre sunt plictisitoare.ideea este ca nu stiu de ce dar evita sa ne intalnim.eu l-am intrebat cand iesim si a spus ca ne intalnim joi si dupa aia a spus ca numai ca si-a pus pierce in limba si nu poate ca trebuie sa aiba grija nu stiu ce si ca ne vedem luni sau marti. e ceva in in neregula deoarece la 17 ani el nu poate sa se multumeasca cu o relatie pe mes, fara sa se vada cu mine fata in fata, si cu discutii din astea plicticoase.in afara de pupici nu imi zice sau arata nimic mai mult chiar daca mi-a cerut atunci sa fiu cu el.nu stiu ce sa fac...adica nu stiu ce se intampla...

6 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

Avand in vedere ca sunteti de putin timp impreuna, nu are cum sa-ti spuna deja ca te iubeste.

pai nu stiu, deschide tu un subiect pe mess, despre ce ti-ar placea sa vorbiti sau poti sa-i spui ca esti cam suparata ca nu prea te baga in seama.

| protos87 a răspuns:

Poate e o fire mai timida. Nu ai de ce te mira, sa stii ca am avut prieteni cu probleme de comunicare cu fetele chiar si la 17 ani. Intreaba-l direct daca iese sau te evita. Parerea mea.

| Daiana90 explică:

Da nu par prea disperata daca il intreb...straight face?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il intrebi ce se intampla cu el si de ce nu vrea sa va intalniti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu pari.

| Anna_2262 a răspuns:

Problema este ca asa se intampla in cele mai multe cazuri. Ori a fost o atractie de inceput, ori a fost doar o aventura, ori chiar mai tine la tine. dar ceva va tine despartiti. probabil s-a indragostit de alta fata, sau pur si simplu ii este frica sa isi arate din nou sentimentele. Discuta cu el si afla ce s-a intamplat! :*:*