| Daydream a întrebat:

Am o problema. Am facut un pariu cu prietena mea si ea l-a pierdut si a trebuit sa-i spuna la baiatul pe care il plac ca il plac si sa ii zica apoi ca a fost o gluma si el a injurat-o si a facut un grup si ne-a barfit in el. Idee e ca el ma placea si dupa ce a facut prietena mea "farsa asta" a spus ca nu ma mai place. Mie inca imi place de el,numai ca idee e ca atunci cand m-a placut nu stia ca il plac si nici acum nu stie. Ma rog,si dupa chestia asta, i-am trimis eu un mesaj si l-am intrebat de ce ma barfeste bla bla bla si i-am urat o viata frumoasa si de atunci n-am mai vorbit. Ce sa fac? mie imi place de el si ma simt cam prost...

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Situatia este foarte penibila si este normal sa te retragi. Degeaba iti place tie de el, prietena ta l-a umilit, el crede ca tu ai stiut dinainte si nu ai oprit-o si este normal sa te deteste pentru un gest atat de urat. data viitoare, poarta-te cu mai mult respect fata de oameni, gandeste-te mai ales la ce vor simti ei si mai putin la persoana ta. Dintr-un pariu prostesc ai ajuns sa umilesti un om si sa iti fie rusine cu tine insati.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca a reactionat asa dur nu-i omul potrivit. Nu-mi pare a fi o gluma proasta. Este un idiot! Lasa-l!

| shadow72 a răspuns:

Dar stiu ca ati gandit la faza asta

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Normal ca a reactionat asa un baiat nu suporta jocurile astea de 2 bani de copii prescolari

| corbulalbrosu a răspuns:

L-ai ranit in orgoliul lui de mascul in auzul si vazul prietenilor lui. Nici nu iti dai seama cat de tare l-ai ofensat asa ca acum iti va fi foarte greu sa il faci sa uite acea gluma. Incearca sa-i explici ca tu/voi fetele ati vrut sa-i faceti doar o gluma nevinovata dar ati gresit si ii cereti sa va ierte si sa uite acel moment. Explica-i ca nu ai facut-o din rautate ci exact invers ca sa-i dovedesti ca iti este drag si doresti sa formati un cuplu pe viitor.

| LoveSleep a răspuns:

Cand aveam 5 ani, mama imi spunea: joaca-te frumos sau iti iau jucariile.
Sper ca ai prins aluzia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa iti placa de asemenea om>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a mancat in cur sa faci misto de el, asa iti trebuie. Taci si indura.

| CookieStar a răspuns:

Dacă v-ați bătut joc de el, acu' să îndurați.