| cretulina12 a întrebat:

Buna am o problema am incercat sa-l saru frantuzeste pe iubitul meu iar lui i-a placut dar eu m-am simtit ciudat ce ma fac el crede acum ca nu imi plsce sarutrile lui. cand ma saruta am impresia ca toti se hholbeaza la mine ce ma fac

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa se intampla cand doresti sa inveti o limba straina! Cu timpul, totul intra in normalitate.

| rikkimady16 a răspuns:

Te saruti cu el doar cand sunteti singuri si atunci o sa te simti mult mai bine si o sa poti sa te relaxezi si sa te simti bine. cand mai sunteti cu cineva purtativa normal, nu trebuie sa fiti tot unul peste altul. Eu asa sunt cu prietenul meu si nu e vorba ca mi-e rusine sa ma sarut cu el in fata altora dar amandoi consideram ca aceste lucruri trebuie facute atunci cand nu te vede nimeni, cand suntem doar noi doihappy... si in legatura cu faptul ca el crede ca nu iti plac sarutarile lui, pai explica-i ca nu e asa si ca doa ai vrut sa incerci ceva nouhappy Bafta!:*

| bombonika18 a răspuns:

Iesiti si voi seara si cautati locuri cat mai retrase, pe intuneric e chiar superhappy Cel mai bun sarut de pana acum mi s-a parut ca a fost cu unul din fostii mei iubiti in pestera din Muzeul Grigore Antipa, nu stiu dclaughing

| Doηηa a răspuns:

Dar unde vă sărutați de se holbează toți la voi? Pe holurile școlii?
Încearcă într-un loc mai intim/retras.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai cresti 2-3 ani si incerca atunci cand o relatie va fi ceva mai mult decat o joaca de copil, si nu va mai sarutati in public ca nu e civilizat

Întrebări similare