| Asdf123456 a întrebat:

am o problema.
Am o prietena pe care o cunosc de mai mult de 7 ani si vorbesc cu ea prin mesaje de mult timp. Fata pe care o plac a aflat cumva (cred ca imi luase telefonul si a vazut) ca vorbesc cu aceasta prietena incontinuu si s-a suparat foarte tare, nu mai vorbeste cu mine de 2 sau 3 zile abia de mi-a raspuns sec din ora in ora cu niste mesaje ex: "ok", "naspa". Toate astea s-au intamplat in ziua in care urma sa ii spun ca imi place de ea...
I-am spus ca e doar o prietena, dar nu mi-a mai raspuns. Ar trebui sa o las in pace poate ma iarta sau ar trebui sa ii spun acum ca imi place de ea?

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Individa aia NU avea dreptul sa iti caute in telefon, rupe legatura cu ea tu nu meriti un asemenea om

| Emilian65 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui ca o iubesti la nebunie.

| SkyPilot a răspuns:

Ofera-i un buchet de trandafiri rosii, spune-i ce simti pentru ea si numai daca te intreaba ii explicit ce e cu cealalta fata. In mod normal te-as fi sfatuit sa nu ii spui direct ci sa strangi relatia cu incetul, dar acum esti intr-o situatie de criza si nu mai ai de ales. Partea buna a lucrurilor este ca e clar ca ii pasa de tine.
Este essential sa te misti cat mai repede, cu cat lasi sa treaca mai mult timp cu atat va fi mai greu sa o intorci.

| Asdf123456 explică (pentru SkyPilot):

Am strans relatia cu incetul, ne tineam de mana uneori, ne-am pus porecle, multe fețe fericite in mesaje, etc. si acum s-a suparat.

| SkyPilot a răspuns (pentru Asdf123456):

Fa ce ti-am zis. Trebuie sa stie cat de repede si cat mai exact ce e cu cealalta fata.

| Mussette a răspuns:

Si presupun ca va stiti din clasa 1.
Te mai strofoci si tu, ca unora le place sa vada asta sau o lasi pe ea, daca chiar te place.

| avsjvahm a răspuns:

Spune-i ca iti place de ea si ca intre tine tipa respectiva nu s-a intamplat nimic, ca sunteti amici de mult timp.succes happy