Cred ca cel mai bine e ca u sa te combini cu cineva sa vezi cum reactioneaza sa incerci sa nu ii mai dai tt timpu explicatii ca pana la urma nu mai e nimic intre voi nu nu mai ai dc sa ii dai explicatii incearca sa nu il mai bagi tt tipu tu in seama si sa fi mai indiferenta ca sa vezi cum reactioneaza bafta>
Buna, draga, din moment ce se comporta asa cu tine, nu cred ca te iubeste, sau poate te iubeste dar nu stie sa te respecte, fa-te respectata, cum sa te injure si sa se poarte urat si sa se manfieste asa? Tu poti fi cu oricine, nu cred ca are el dreptul sa ii faca ceva acelui baiat sau tie, nu e corect, eu zic sa iti vezi de viata ta si sa il uiti ca nu prea te merita, meriti ceva mai bun...
Ar fi bine sa scrii mai citet.
Sfatul meu este ca nu ar trebui sa mai fii cu el.
daca eu eram in locul tau, renuntam la el. nici nu ma uitam. sa ma injure?
aoleu! Nu merita sa mai suferi
N'am inteles aproape nimic scuza'ma... m-am chinuit sa citesc...cred ca intelegeam mai bine in chineza
Din ce am inteles atata pot sa-ti spun:ala e un fraier, nu te mai impaca cu el si gaseste'ti altul... i'auzi la el sa astepti cativa ani dupa el sper ca am inteles bine
Buna... avand in vedere ca a dat in tine chiar si in joaca asta nu e bine deloc si mai ales ca te injura...asta e un om foarte gelos din cate spui tu si poate chiar agresiv, asa ca nu are rost sa te complici pentru el. Sunt baieti destui asa ca nu mai sta dupa el, asta doar daca nu iti place si tie sa iti vb urat... dar ai grija pe viitor cu astfel de baieti...nu sunt buni de nimic astia care fac asa...
Eu cred ca el s-a plictisit de tine... dar inca nu stiu mai tine la tine asa mi s-a intamplat si mie cu o fosta pr i-am spus ca nu sta cu nimeni ca ai bat pe toti dar aicia erea vb ca eu ink mai tineam la ea chiar daca mai stateam cu altele si daca o vedeam pe ea cu alt baiat ma durea pe mine si cred ca aceias problema si relati pe degiaba ai ca in ziua de astazi pentru o palma poti sa intri la puscarie nu stiu incerca sa mai vb cu el sa vezi poate puteti sa va impacati acum depinde dupa sufletul lui...
beausingurlamasamea întreabă: