Pune-te in locul prietenei lui. Crezi ca e un baiat prea sincer daca are prietena si saruta alte fete? Poate ca tu nu esti singura fata .
Eu zic sa astepti ca totul sa se intample de la sine. Nu lasa ca acel sarut sa te faca sa te indragostesti de el. Poate ca asta vrea. S-o fi plictisit de prietena lui si vrea pe altcineva.
Daca prietena lui afla, ce vina ai tu? Daca nu stie sa il pastreze, sau daca el nu o mai iubeste, tu nu ai nicio vina.
Daca esti sigura ca te place, lupta pentru el
BAfta!
Si ce daca afla prietena lui? Pana la urma, ati vrut amandoi, nu? Nu l-ai obligat tu. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi, ce doreste mai exact de la tine. Vrea ceva serios sau doar sa te amageasa? Incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici ca tie iti place de el si... Succes! :*
Ei bine, dacă vă placeţi ar fi cazul să vorbiţi despre asta. Te place, dar are prietenă. Nu e frumos ca tu să te simţi vinovată pentru că el nu e în stare să ia o decizie.
Succes!
Iti zic sa-l lasi. daca si-a inselat prietena cu tine sa fii sigura ca si pe tine te va insela cu alta... spune`i prietene`i lui..cred ca si tie ti-ar conveni sa aflii daca ai fi in locul ei, nu?
Sa nu mai permiti ca intamplarea sa se repete. Cred ca ar fi cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.
Ai si tu putina demnitate, ce Dumnezeu! Ca doar nu ti-o placea sa fii a cincea roata de la caruta.
Poate te ţine ca roata de rezevă. Oricum, e clar că se simte atras de tine, poate are de gând să se despartă de prietena lui, în orice caz, nu accepta a doua invitaţie şi spune-i şi de ce : că are prietenă, şi el a fi nevoit să aleagă. Dar ai grijă, dacă cu prietena lui face aşa acum, ce te face să crezi că dacă veţi fi împreună nu îţi va face şi ţie la fel? Adică să iasă cu alta.
Crisu nu are dreptate de loc, daca stiai ca are prietena nu trebuia sa-i acorzi invitatia? trebuia sa-i spui in felul urmator, mai baiatule eu te admir (nu te plac) dar stiu ca ai o relatie si nu este frumos din partea mea sa ma bag intre voi, daca tu nu te mai intelegi bine cu fata respectiva, as dori sa stiu motivele din cauza carora nu va mai intelegeti (asta ca sa-i aflii defectele daca e din cauza lui ) te rog sa cazi de comun acord sa va despartiti pe urma mai vede ce si cum, si nici atunci daca incepeti relatia nu hodoronc tronc sa te pupi cu el, iti dai seama ce a inteles ala despre tine?
De acord cu crisu. vorbiti! vezi ce vrea de la tine si daca va placeti unul pe altul ce mai conteaza restul...
Dar vezi sa nu aiba vreo prietena din aia tacanita sa te i-a putin de moate... eventual poti vorbi si cu ea daca afla si iti zice ceva u dai vina pe el
Cred ca ar trebui sa il lasi pe el sa ia o decizie, sa se desparta de fata aceea daca intr-adevar vrea sa fie cu tine. Nu cred ca ti ar placea ca prietenul tau sa se intalneasca cu alta pe ascuns. Pune-te in locul fetei respective . Fii cinstita!