anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema.Astazi am vrut sa fac sex cu iubitul meu(sunt virgina), insa nu putea deloc sa ma penetreze.Am incercat in toate poztiile si degeaba. El o are cam groasa si de aceea ma durea foarte tare. Ce am putea face sa fie mai usor, adica sa nu mai doara asa de tare?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Folositi pe langa prezervativ niste lubrifiant luat de la farmacie.

| liviu42 a răspuns:

Sa iti bagi usor 2 degete in p. inainte sa te penetreze

| AnnaMaria a răspuns:

Nimic,prima data doare, hurts like hell

| nighter a răspuns:

Folositi un prezervativ mai lubrifiat sau un gel lubrifiant pentru a face penetrarea mai usoara si mai putin dureroasa happy

| Negative a răspuns:

Ai gura, nu?

| Casiana a răspuns:

Haide,cand esti indragostita de el si este atmosfera aia de vis nu cred ca te mai gandesti asa de mult la durere.

| eurynomus a răspuns:

Cel mai bine schimba prietenul

| looolliika a răspuns:

Hm.ai putea cauta pe cineva cu _(_ mia subtirere. nu stiu e singura idee care mi venit si suna ciudat straight face

| enverhoxha a răspuns:

Cum, femeilor NU le plac mădularele foarte foarte mari?! Dumnezeule, câţi ani am pierdut! Dă-mi viaţa înapoi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai inseamna ca tu vrei doar sa te **** nu sa faci dragoste.cand faci dragoste nu te doare.dar daca habar nu aveti de ce v-ati mai apucat? vezi si tu ca sant lubrifianti pentru asa ceva, dar am auzit ca tot saliva e mai perfecta.

| WapSter a răspuns:

laughing, de unde esti ca te ajut eu?rolling on the floor...(am glumit)
Incearca-ti sa prelungiti preludiu poate va fi mai putin dureros dar nu ai ce schimba, asa e 1 oara!