Cum adica din greseala? Asta ar trebui sa fie un reflex,mai ales ca stiai ca sunt baieti in casa.
Si el cauta la baie? Frumos era sa bata la usa!
Vina este a amandorora, dar mai mult a lui. Daca nu-si cere scuze, e magar. Daca uiti si data viitoare, o faci intentionat, si il atati.
Vezi ca incestul se pedepseste.
Eu din reflex nu incui usa deloc, daca intra cineva cu japca fara sa bata la usa nu ii scuz le zic pe fata.
Te-a văzut și când te-ai masturbat... acum și la duș! Of, of! Intenționat le mai faci.
După bunele maniere el trebuie să-şi ceară scuze, nu tu.
Deci stai liniştită, speră că o va face.
O zi perfectă îţi doresc.
Du-te la el, dai o palma, si zii, nesimtitule, si intoarcete cu spatele
Te crezi in filme?
Si dupa aia pleci dansand gangnam style
Si ce a vazut? O tzata; x? Rusinea ar trebui sa fie de partea lui. Lipsa de "cei septe ani de acasa". Bati la usa inainte de a deschide usa.
Epurasule de plus, in mod normal se bate la usa mai ales la baie chiar daca nu e incuiata usa. Atunci eu daca as fii fost in situatia de fata mi-as cere scuze in secunda aceeia si ies pe usa.Cu ce m-ar incalzi pe mine sa vad imi vad vreo ruda dezbracata si ma uit lung la ea?
Nu zic ca nu ai dreptate! eu cred ca o fi spus,, scuza te rog,, fiind de varste apropiate glume de,, genul,, se tolereaza mai cu seama ca a uitat sa inchida usa cand zic asta eu consider ca a fost lasata intredeschisa ca daca zicea ca a uitat sa blocheze usa suna altfel.
E vorba de o simpla intamplare, si totusi el are 19 ani, nu este nici prima, nici ultima oara cand vede o fata goala. Plus ca sunteti rude, nu are importanta asa mare, si nu cred ca pentru el a foat o intamplare asa de importanta.
Mult noroc, si eu iti recomand sa uiti!
Oh saracu' ce faceam in locul tau cu el.
De ce sa nu poti da ochii cu el?! Fii serioasa, zii ca altadata sa nu mai intre intentionat peste tine ca-i bagi una
Prefa-te ca nu s-a intamplat nimic si gandeste-te ca ai ceva de povestit nepotilor!
Ce rautacioasa este una lume, a fost un moment neplacut, viata merge inainte, pe viitor stai de vb cu cineva de incredere nu aici avand 16 ani mai ai multe de invatat, sunt unele persoane pe acest site care chiar ajuta iar altii fac bascalie k poate reusesc si ei sa fie in top sau sa apuce un tricou k deh ....este vacanta
Stai chill, ia-o ca pe o gluma. Sunteti verisori nu straini.
Cand il vezi intreaba-l glumind: Ce cautai ma peste mine in baie? Isi va cere scuze si aia e :*
Acuma fi bucuroasa ca nu a propus altceva daca tea vazut ca pe eva stai calma ca mai are el ce sa vada nu se opreste nici la tine daca e un prost cu diploma ramane numai cu atata in viata
Este o lipsa de bun simt si un dezinteres pentru mentirea unui echilbibru al prioritatilor si al intimitatii.Chiar daca n-ai zavorat usa, totuti varul ala al tau matur si-ar fi dat seama pe baza simturilor sale exteriore si senzoriale ca in baie unde faceai dus se produceau niste unde de sunete si vibratii ale caror intensitate sonora ar fi demascat prezenta unei surse generatoare de zgomo(apa de la dus).A fost impins de curiozitatea lui inca infantila, astepta sa vada o asemenea panorama, asta denota o lipsa de atractvitate pe care o detine inevitabil varul tau in colectivul fetelor de varsta lui care ar trebui sa-l ademeneasca sa le dezbrace nu sa-l paraseasca si el sa se uite la nuduri pe scuze accidentale cum apuca.
Mario1996 întreabă: