| DeniiLov3 a întrebat:

Am o problema.cam grava zic eu. Poi. De catva timp [1 an sa zicem] mi-au inceput problemele. Stiti voi problemele cu care se confrunta, zic eu, adolescentii.Am realizat ca nu am prietenii adevarati, m-am facut de ras in fata tuturor din cauza ca nu stiu cum vreau sa fiu, tocmai am avut o cearta cu prietenul meu [din pacate ne-am despartit] sunt mereu trista, ma simt singura, cu parintii nu am ce sa discut sunt prea distanta fata de ei si nu stiu din ce cauza.
Deci problema mea e ca m-am refugiat in alcool si in tutun.Nu mai stiu ce sa fac.Sunt distrusa. Sper sa nu radeti pentru mine sunt niste probleme serioase sigh
Intrebarea mea este: Ce sa fac sa trec peste toate astea? Simt ca innebunesc crying
P. S: scuzatima ca am pus intrebarea la dragoste& sex dar este cea mai vizitata categoriesad
funditasad

Răspuns Câştigător
| GrimReaper_4607 a răspuns:

Uite un id! grim.reaper159 @ yahoo.com. am facut psiho si poate, te pot ajuta. astept raspuns pe ym!

4 răspunsuri:
| GrimReaper_4607 a răspuns:

Heia. uite un id grim.reaper159@yahoo.com am facut psiho si poate, te pot ajuta. astept raspuns. bye bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ce as face eu in locul tau : mas duce in fata oglinzii mi-as da o palma cat de tare pot zicand ca is prost si ca in ce stare am ajuns, si mas impaca cu toti sa treaca de la mine ca asta ee pana la urma... si nu as mai pune nici alcool nici tutun in gura!

| Romancutza a răspuns:

Iesi in lume, dar cu o atitudine mai rece fata de persoane.Schimba-ti stilul imbracamintii, dar si comportamentul. Fa-ti prieteni noi, de orice gen, dar niciodata sa nu pui la suflet pe unul dintre ei.Mult succes!

| DeniiLov3 explică:

Multumesc tuturor :X
Am gasit rezolvarea :*
AA si NetWorm multumesc ffff mult :X
Mi-ai deschis ochii :*