| paula7x234 a întrebat:

Buna, am o problema cam mare pentru mine, am 16 ani iar ieri am făcut sex neprotejat după ce mi-a trecut ciclu cam după 4 zile daca nu mă înșel, și din greșeală și a cam dat drumul în mine..sunt speriata și nu știu dacă o să rămân însărcinată sau nu...m-am uitat pe calendar, iar îmi arată că zilele mele feritile sunt pe 7 8 9 10 11, nu știu ce pot sa cred.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sanse

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt șanse dacă și-a dat drumul in tine, că spermatozoizii pot supraviețui câteva zile în vagin până intri la ovulație. Nu mai accepta să faci sex neprotejat mai ales ca ai 16 ani doar, nu mai fi iresponsabilă și protejează-te, dacă nu vrei un bebe, sau alege un iubit care măcar să fie în stare să își controleze ejacularea și să te protejeze și pe tine, nu să se gândească doar la plăcerea lui

| Emilian65 a răspuns:

Da, sunt șanse sa ramai gravida.

| marinelaaaaaaouowoeo a răspuns:

Da, sunt șanse ca să rămâi însărcinată mai ales dacă și-a dat drumul în tine. Altădată cumpărați un pachet de prezervative ca să fie totul sigur, totuși ai 16 anișori si ar trebui să știi chestiile astea.

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca te-a violat, legat, tinut cu forta, ca altfel nu ai avea de ce sa fii speriata... deci fuguta la politie si fa reclamatie impotriva violatorului.