Pt ca la varsta lui nu constientizeaza cu adevarat ce este sa zicem iubirea si nu cred ca chiar s-a gandit prea mult la tine din moment ce a ales altceva. Ideea e ca orice baiat trebuie sa isi inceapa viata sexuala la un moment dat si cu atat mai mult cand i s-a oferit ocazia foarte putin baieti din ziua de azi mai asteapta o fata si refuza asemenea ocazii
Asa sunt baietii(barbatii).Cei fideli sunt foarte rari.Una este sa iubeasca o fata, alta e sa se culce cu una.Stiu ca e o prostie, dar crede-ma, asa gandesc ei
Din nevoie, pentru ca mai bine faci dragoste sau sex ( cum vrei tu sa ii zici ) decat sa iti arzi mana ( ma intelegi ), nu?
In orice caz, lasa-l in pace, e pierdere de timp daca voi va despartiti si impacati asa de parca e o joaca.
Si faza cu ganditu, daca tu esti singura normal ca te gandesti la el, la momentele frumoase ( uitand de momentele neplacute ) si asa incepi sa crezi ca iar il iubesti dar nu e asa, doar te pacalesti.
Tocmai pentru motivul care nu se impaca cu tine pentru ca stia ca tu nu o vei face.Dar ca se gandea la tine nu cred.Asta spun aproape toti baietii ca sa impresioneze.din pacate nu stiu varsta ta si dar daca e intre 10 si 14 eu zic sa nu o faci.El daca chiar se gandeste la tine si te iubeste in continuare te poate astepta cu greu dar poate...
funda?