anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o problema, cand eram mic am facut sex cu cativa baieti desi eu sunt baiat, mentionez ca nu sunt gay si imi plac fetele dar de ceva timp am o dorinta de a face sex cu baieti. Dar nu imi plac baietii ci fete si nu stiu cum sa scap de problema asta.

Răspuns Câştigător
| Andaluzz a răspuns:

Poți fi bisexual! Sau poate fi doar o curiozitatea care te excitată și atâta tot! Dacă vrei sa afli adevăratul motiv poți încerca sa mergi la un terapeut! Te poate ajuta!

| Claudiuyana a răspuns (pentru Andaluzz):

Da cred ca ai dreptate e o curiozitate pe moment

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca simti nevoia de a plati cu aceeasi moneda sau esti bisexual, altfel greu sa-mi explic ce se intampla...
Mintea omului e atat de intortocheata si ciudata incat biblioteci intregi de psihologie n-au reusit s-o descifreze in totalitate.
Gandeste-te foarte bine si ai grija ce-ti doresti!happy

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca esti gay, dar inca nu esti capabil sa recunosti asta.
Odata ce ai avut sex in trecut numai cu baitei si acum ai dorinta sa faci sex numai cu baieti, chiar daca te minti singur ca-ti plac fetele (desii cu ele nu ai facut niciodata sex), tot gay esti.
Nu te speria, ca nu-s homofoba, dimpotriva, traind si lucrand in occident de zeci de ani, alaturi de gay si lesbi, sunt atat de obisnuita cu comportamnetul lor, ca nu ma deranjeaza deloc.
In plus, ma simt foarte safe, ca nu se dau la mine happy

| Claudiuyana a răspuns (pentru Violleta2022):

Am facut si cu fete problema e ca de cateva zile am o atractie fata de baieti dar înacelasi timp si de fete

| Carlos666 a răspuns (pentru Violleta2022):

Doamna Jassmina, pe cine credeti ca pacaliti cu faptul ca traiti in occident?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Carlos666):

Chiar nu trebuie sa ma justific tie, adresa mea de IP confirma tara si locatia de unde scriu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sexul este când faci cu o fată. Restul e porrcărie.

| mihai69 a răspuns:

Ești bisexual; nu e ceva de care poți scăpa. Poți cel mult să ignori una dintre "laturi".

| Mayhem666 a răspuns:

Ei bine, am o veste pentru tine...

| Claudiuyana a răspuns (pentru Mayhem666):

Spune

| Mayhem666 a răspuns (pentru Claudiuyana):

Clar nu esti heterosexual.

| Goete a răspuns:

E logic ca nu esti gay, dosr iti plac fetele si vrei sa te **** baietii

| ngllllll a răspuns:

Se mai intampla mai ales cand esti mic si te joci cu dansa in tarana. Du-te si spovedeste-te happy

| AbyGarlean a răspuns:

Iești gay nu ai drept la opinie