| AleeeeeE a întrebat:

Am o problema care incepe cam asa:
mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni jumatate, de atunci pana acum am avut 4 contacte, la un interval de 2 saptamani fiecare, aproximativ.
Astazi a fost ultimul contact, dar m`am cam ingrijorat.
Am observat pe prezervativul prietenului meu, o pata mica de sange, doar pe prezervativ, nu pe lenjerie etc. M`am cam speriat, am citit ca sangerarile dupa contactul sexual, pot fii din cauza unui cancer de col uterin, sau din cauza ca membrana aceea s. a mai deschis putin. Deci chiar nu stiu ce sa mai fac, astept cateva raspunsuri potrivite pentru situatia asta. Va multumesc!
Raspunsul cel mai bun, primeste funda :*

Răspuns Câştigător
| Lovely a răspuns:

Daca zici ca e a4a oara e posibil ca asta sa fie cauzatongue
Poate ai himenul foarte elastic si abia acum s-a rupt definitiv
Poate nu esti inca obisnuita(organismul tau) cu contactele
Poate tura aceasta a fost putin cam rapis, brutal

Sangerarile in primele luni nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Intr-adevar, pot fi semnalele cancerului de col uterin, dar atata timp cand nu ti-ai inceput de mult viata sexuala nu cred ca e nevoie sa iti faci griji.

Ai grija de tine!>big grin

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te din nou la ginecologul care te-a vazut si in prima luna de la inceperea vietii sexuale. sangerarea la contact sexual este anormala si poate fi semnul unei rani pe col (leziune precanceroasa). Este important sa te duci cat mai aproape de momentul sangerarii si, daca este posibil, la acelasi ginecolog pentru a putea corela aspectul de acum al colului cu aspectul lui in urma cu 1-2 luni cand ti-ai facut primul consult ginecologic.

| Narfundo a răspuns:

E posibil sa fie si de la baiat. Daca nu este, atunci sigur ai facut-o cam mult in ultima vreme.Stai linistita tongue trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi de la asa numita ''ata''