| vladinhoVLADUTZ a întrebat:

Am o problema care ma face sa fiu nelinistit.Am o relatie de 6 luni jumate.Eu am 17 si ea 16 ani.Adevarul e ca suntem foarte gelosi amandoi.Eu uneori cand stau acasa gandul imi zboara doar la ea si cand nu e cu mine am impresia ca tot timpul ma inseala desi nu este deloc adevarat.Si ea e foarte geloasa, dar nu stiu daca si ea se gandeste ca eu o insel cand nu suntem impreuna.Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai gandesc la faptul ca ma inseala cand nu e cu mine.Este un sentiment foarte urat si ma face sa imi pierd buna dispozitie noapte adorm greu si dimineata ma trezesc devreme. Dati. mi va rog niste sfaturi sa trec peste acest gand, va rog.Multumesc mult si sarbatori fericite:!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te mai gandi pentru ca daca o tii asa te va insela de-a adevaratelea. Gandurile devin realitate si iti recomand sa devii mai optimist, sa te gandesti ca te iubeste si e cuminte, te mai gandesti la lucruri banale asa sa nu mai ai frica si spune-i prietenelei tale sa faca la fel.

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Gelozia este o boala sa stii!
Avand in vedere ca sunteti tineri,pe tine,singurul lucru care te ar putea ajuta sa scapi de gandurile astea,esti chiar tu,tu si gandirea pozitiva.
Intotdeauna trebuie sa gandesti frumos si sa ti faci problema,doar cand ai motive,dar asa nu.
Gandeste te ca de la gelozie pleaca multe,chiar daca partenerul iti e fidel,presandu l mereu,va avea tendinta sa te insele,sau numai poate suporta si renunta,e o motivatie importanta pentru tine,care trebuie sa te faca altfel,gandeste te ca o vei pierde,iar daca va iubiti, ar fi pacat.
Nu si are rostul ca din cauza unor,, nebuni,,[negandite]sa ti pierzi perechea.
Succes!

| LoveAgain a răspuns:

Pai trebuie sa ai incredere in ea si sa gandesti pozitiv sa fii optimist gandeste-te ca nu are de ce sa faca lucrurile astea! Gandeste-te ca te iubeste si ca nu are cum sau de ce sa faca asta altceva nu stiu ce sa zic big grin

| CristinaYope a răspuns:

Fii mai optimist si gandeste-te ca nu tiar face asa pentru ca te iubeste cu adevaratwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa iti impui u in minte ca esti destul de bun pentru ea incat sa nu aiba nevoie de nm altcineva,sa te comporti bine cu ea asfel incat acest gand sa se adevereasca, nu deveni obsedat de gelozie pentru ca asa vei distruge relatia, incearca sa te gandesti si la alte lucruri si sa faci activitati care sa iti ia gandul de la ea.Fii mai optimist si da`ti seama ca daca o fta te iubeste cu adevarat si u nu ii gresesti, ea nu este in stare sa iti fie infidela baga`ti acest gand in cap si lupta contra gandurilor negative pentru ca doar k puterea ta le poti invinge. Daca o fta te inseala poti sa iti dai seama din comportamentul ei, pentru ca nu`ti va mai acorda aceeasi atentie si va fi mai distanta.Deci nu trebuie sa iti faci griji tot timpul, decat daca se indeparteaza de tine, dar si atunci poate fi si vina ta si nu neaparat te inseala.Du o lupta cu interiorul tau si formeaza`ti in minte ideea ca tu esti de ajuns pentru ea si ca te iubeste doar pe tine happy

| crina95 a răspuns:

Vlad incearca sa vorbesti cu ea si sa te asiguri ca ea nu te inseala. Sunt doar idei de a le tale car nu-ti dau pace incearca in momentul in care te candesti la lucruri de care ai spus mai sus sa o suni si sa te convingi ca nu e cu alt cineva. Sa stii ca gelozia nu e tocmai un punct bun intr-o relatie.