Buna! E clar ca respectivul tip nu vrea sa comunice cu tine sub nici o forma, incercarea ta de a lua legatura cu el s-ar putea sa nu aiba rezultatul/raspunsul pe care ti-l doresti, asa ca mai bine treci peste asta, nu te complica sa bati pasul pe loc pentru cineva care se pare ca traieste bine mersi si fara prezenta ta in viata lui. Atitudinea pe care a ales sa o abordeze nu trebuie sa aiba neaparat legatura cu gesturi sau motive pe care sa i le dai tu, pur si simplu a ales metoda cea mai simpla de a te indeparta fara sa dea vreun fel de explicatie, bazandu-se doar pe o perioada nefasta. Nu vreau sa fiu rea, dar omul asta nu te vrea in viata lui, daca te-ar fi vrut, te-ar fi pastrat in aceasta,, perioada grea" sa-i fii sprijin, alinare, insa a preferat sa nu o faca. Se pare ca nu valorezi atat de mult pentru el incat sa vrea sa imparta cu tine totul, si in plus de ce o relatie neoficiala? E ceva ce nu vrea sa stie lumea, de ce se ascunde? Sunt mai multe motive...gandeste-te un pic la toate. Eu te sfatuiesc sa lasi lucrurile asa cum sunt, si sa te debarasezi de asa zisa relatie, fii fericita cu cineva care e pentru tine si in perioadele mai intunecate.
Multumesc pentru raspuns, ai perfecta dreptate. Doar ca ma gandeam ca ma insel, imi doaream unele raspunsuri. Nu o sa-l mai caut sub nici o forma.
Stii, sunt unele intrebari al caror raspuns il stim, doar ca ne e greu sa le acceptam. Ma bucur ca te-am putut ajuta, mult succes iti doresc in tot ce ti-ai propus sa realizezi!
Revin cu o intrebare. Stiu ca pare penibil, insa simt nevoia sa ma descarc. Sunt genul de persoana care nu renunta usor, cu atat mai mult nu pot sa trec cu vederea nedeptatea. M-am gandit sa-i las un mesaj in care sa-i fac morala, efectiv sa-l rusinez pentru comportamentul lui. Mentionez ca el are studii superioare, chiar master si provine dintr-o familie buna. Credeti ca ar avea efect? Nu-l vreau inapoi, doar vreau sa ma descarc sufleteste.
Te inteleg mai mult decat perfect, eu sunt acelasi tipar de persoana, insa experientele mele mi-au demonstrat ca morala in situatii de genu' nu ajuta la absolut nimic. Pe el oricum nu-l vor interesa criticile tale, nici reprosurile, nici nimic, nu vei face altceva decat sa-i demonstrezi ca tie iti pasa si tu in momentul de fata nu vrei sa-i arati asta, nu-ti spun sa fii orgolioasa, iti spun sa fii stapana pe tine. Starea care te incearca acum va trece fie ca ii faci, fie ca nu ii faci morala, nu-i da satisfactie de nici un fel, tu incearca doar sa te stabilizezi emotional si sa te treci peste asta. In plus faptul ca el are studii superioare si provine dintr-o familie buna ar fi trebuit sa demonstreze asta prin comportament, nu sa-l tragi tu de maneca sa-i amintesti asta. Faci exact asa cum simti, insa eu te sfatuiesc sa fii indeajuns de puternica si de stapana pe tine incat sa depasesti momentul si fara a-i tine morala.
PS: in momentele mele de neliniste, cand simteam nevoia sa ma descarc asa cum ai nevoie tu acum, aveam 3 optiuni:
1. vorbeam cu cea mai buna prietena a mea si ma eliberam de emotie.
2.scriam ceea ce ma framanta si asta ma ajuta mult.
3. vorbeam in oglinda, era cea mai buna metoda de a ma descarca de toata energia negativa.(sa stii ca nu sunt nebuna, ai putea sa incerci si tu, cel putin la mine a functionat foarte bine)
Sa-l dai naiba, e un om imatur si tampit ori chiar nu da 2 bani pe tine, sa-ti dea block `ca are el o perioada dificila`? ce atitudine e asta? Trebuia eventual sa-ti spuna sa-i dai putin spatiu, desi nici de asta nu stiu ce sa zic, eu cand am o perioada proasta din contra, simt nevoia sa am persoanele dragi langa mine, asta arata si cat de draga ii esti tu lui. Da-l naiba si u te mai gandi la el.
Da-i pace, daca ti-a taiat toate legaturile cu el, atunci este clar ca l-ai sicanat foarte rau si are nevoie sa nu te vada si auda, o bucata de vreme.
Macar din bun simt, respecta-i dorinta si da-i pace!
Intelege femeie, ti-a taiat toate lagaturile, ca sa-l lasi in pace!
Dacă chestia asta s-a întâmplat după ce i-ai cedat și i-ai oferit o partidă de sex - e clar. Omul a primit ce căuta și a trecut deja la vânarea viitoarei gâște.
Nu plânge, mai sunt destui și pentru tine.