1-fa mai multe numere cum zici.Primul o sa dureze putin dar dupa sa se tina ca o omori.
2.Foloseste o crema sau un spray care intirzie ejacularea.Gasesti la sexshop, intreaba explica-i si o sa stie ala ce sa iti dea.Eu cunosc ceva branduri dar nu stiu daca sint si prin Romania, deci cel mai bine este sa intrebi la sursa si ai de unde allege.Dar sa ii spui vinzatorului exact ce urmaresti. Daca nu stie spune-i ca sint crème si sprayuri desi nu cred c a nu ar avea de ce sa nu stie odata ce cu asta se ocupa. Dupa urmezi instructiunile de pe ambalaj si o sa reusesti chiar si 30 de minute sa faci sex propriuzis.Asta daca nu te poti controla tu singur cum cineva zicea pe aici. Daca esti prea tinar si fara experienta cam greu sa te poti controla.Cremele sau sprayurile o sa te ajute sa nu termini si in timp o sa si iti regleze timpul ejacularii.Bafta
Sa te opresti pentru cateva minute atunci cand simti ca esti aproape de orgasm si sa incepi din nou cand esti mai ``linistit``. acelasi lucru poti sa-l faci si cand te masturbezi.
daca nu esti la inceputul vietii sexuale si ai o viata sexuala activa este posibil sa ai si probleme de natura medicala sau emotionala, caz in care trebuie sa consulti mai intai un medic si apoi un psiholog.(daca esti la inceput sau faci sex rar ``problema`` este explicabila). Bafta!
Pai prima data poti sa incepi prin a te "freca" ea si sa iti dai drumu 1 data, dupa poti sa i-o tragi cam 10-15 minute si iti dai drumu dupa ce ti-o mai linge putin, asa am procedat eu si a avut efect.