Probabil k tu te gandesti k nu vrei sa iti pierzi prietenul pentru o fata care apoi te va trada. chiar nu e frumos sa te certi cu el pentru o fata pentru ca sunteti prieteni si tu ti cont de prietenie si asa ar trebui sa faca si prietenul tau. dar gandeste-te.el ar face-o? s-ar gandi k tu esti prietenul lui si k iti place de aceeasi fata? ar tine cont de prietenia voastra? eu cred ca nu. si totusi ea ce simte? degeaba te certi cu prietenul tau daca ea nu simte nimic pentru niciunul dintre voi. deci parerea mea este k ar trebui sa vorbesti cu amicul tau si apoi sa va dati seama de ce simte si fata. lasati-o pe ea sa aleaga apoi vedeti ce faceti. ma refer la faptul ca daca ea te alege pe tine si daca tu vrei sa stai cu ea prietenul tau trebuie sa inteleaga si sa nu se supere degeaba daca ea te prefera pe tine si nu pe el iar daca ea il prefera pe prietenul tau nu pe tine tu trebuie sa faci la fel si sa intelegi k dragoste cu forta nu se poate si este alegerea ei. sper ca intelegi succes :*
Nu stiu ce sa-ti spun dar cind aveam 16 ani intrasem in clasa si fata cu care ma sarutam mereu si pentrucare mi se aprinsesera calciiele nu era in clasa.Am iesit s-o caut si ea se saruta cu cel mai bun prieten cu care mai si copilarisem toata viata fiind in aceeasi clasa cu noi.S-a cam terminat totul intre mine si ea chiar fara sa ne spunem nimic dar intre mine si el a continuat totul tot fara sa ne spunem nimic, natural, ca si cind nu se intimplase nimic.
Daca vrei sa pastrezi prietenia cu el, va trebui sa renunti la ea cel putin pana ce el va renunta la ea.
Vezi ca ai greseli gramaticale, mai intai invata sa vorbesti corect si dupa aia streseaza-ne cu povestile tale amoroase.
Pai eu zic asa.Pentru inceput sa vorbesti cu fata aia dar doar ca intre prieteni. Si sa vezi cum se comporta ea cu tine si cum se comporta cu prietenul tau.E ca si cum ai pune-o sa aleaga intre tine si el. Trebuie sa te gandesti bine daca chiar tii la fata asta si vrei ceva serios cu ea.Daca nu, nu ar trebui sa te bagi mai ales daca prietenul tau are sentimente mai puterince pentru ea. Si pana la urma totul e in mainile ei. Daca ea te alege pe tine, prietenul tau nu ar trebui sa se supere sau invers. Oricum cel mai bine ar fi sa renuntati amandoi la ea
Pai incearca sa-ti dai seama ce simte si ea si dupa vedem
Si infara de voi nimeni nu stie de problema mea nici mama nici tata nici ceilalti prieteni nici verisori SI NICi PREOTU si nimeni din familie