FAptul ca s euita la tine, nu inseamna ca automat isi doreste sa aiba o relatie cu tine. Nu da importanta mediului virtual, nu e o tragedie faptul ca te-a blocat pe Facebook
Ce sa zic, daca tu il placi, baga-te in seama cu el, faceti cunostinta, vorbiti amical, asta daca tu iti doresti sa depasiti stadiul de privit unul la altul. Poate ca baiatul e rusinos si din aceasta cauza nu te abordeaza.
N-ai nimic de pierdut daca vorbesti cu el, din contra, ai numai de castigat, poti afla daca te place sau doar daca te gaseste atragatoare din punct de vedere fizic.
Pai eu zic ca te place si clar ii e frica daca e dascal e clar cai cuminte si timid! Nu renunta la el, incearca sal prinzi la inghesuiala si sa vb cu el!
Totusi daca ar fi avut de gand sa incerce ceva cu tine, crezi ca ti-ar mai fi dat block? Nu stiu ce sa zici. Poate daca v-ati baga in seama si a-ti discuta ar sta altfel lucrurile. In fond nu pierzi nimic.
Uite nu stiu chiar ce sa zic, dar dupa gesturile lui eu cred ca te cam place. Adica poate ii e frica sa vorbeasca cu tine sau sa inceapa o relatie deoarece e dascal, dar nu e nimic rau in asta. Si chestia cu block'ul nu e mare chestie. Daca ti'a dat, lasa asa. Incearca sa faceti cunostinta, sa va apropiati putin cate putin, si poate iti dai seama daca te place sau nu, uite incearca atunci cand iesiti de la biserica sa vorbesti cu el, sa-i spui ca ai observat ca se tot uita la tine si ce s-a mai intamplat. Bafta cu asta, sper ca ai sa afli ceea ce cauti
Mutubal întreabă: