| daniela36783 a întrebat:

Buna ...Am o problema care suna cam asa, am stat cu un baita o luna si ceva eram prieteni ne stiam de mult si acum ne-am despartit din cauza ca el era prea orgolios si eu la fel nu se lasa nicii el nici eu si in final am ajuns sa ne certam eu chiar tineam la el si il iubeam ...acum vreau sa postez ceva pe in care sa ii spun ca o sa ii para rau mai trziu si ca nu si-a dat sema ca eu chiar il iubem (vreau sa iasa perfect puteti sa ma ajuta-i ) fundita la primul raspuns

3 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Odata eram doi, acum sunt doar eu si cu iubirea mea. astept ziua cand vei dori sa te trezesti si sa accepti realitatea!
Cred ca chestiile astea ies din inima, cum nu sunt in situatie nu nu prea am talent poetic laughing oricum sper ca ti-am fost de ajutor!

| BeAmazing a răspuns:

Salut.
Nu prea am idee ce ai putea face tu pentru ai arata ca sa nu-i para rau mai tarziu, in schimb ai putea sa vorbesti cu o fata (prietenta de a ta, in care sa ai incredere, dar si prietena de a lui) si sa o pui pe a sa-i zica: sa se gandeasca bine in privinta despartii voastre pentru ca [prietena ta] te cunoaste bine si nu se va mai impaca cu tine peste un an, doi. Si ca va sta bine impreuna, si ca n-are rost sa pierdeti iubirea care vo purtati unul pentru celalat din orgiliu, si ca ar fi bine sa se mai gandeasca in privinta impacarii voastre!

Mult succes!

| TocilaSanziana a răspuns:

Pai tu crezi ca el inca te mai place?winking