Hei. Frumoasa poveste :]. De fapt eu cred ca el habar nu are ce simte! Spera la o impacare cu fosta dar si langa tine i-ar fi bine.
Este clar ca el inca simte ceva pentru tine dar probabil ii este teama sa iti arate asta, din motive necunoscute de noi :].
Probabil doreste sa petreaca atata timp alaturi de tine pentru a-si da seama langa cine ii este mai bine, pentru a-si pune in balanta sentimentele si pentru a ajunge in final sa faca alegerea corecta.
Cu toate astea, chiar daca nu sunteti implicati intr-o relatie, te raneste fara sa isi dea seama. Pentru ca tu iti faci sperante ca va exista o a 2-a sansa si ca totul va fi la fel de frumos ca la inceput.
Din cate vad si din ce ti-am spus, el nu stie ce simte. Te vrea si pe tine, sub pretextul : " suntem doar amici ", dar o vrea si pe ea, sperand la o impacare cu aceasta.
Ce pot sa spun. Succes si toate cele bune. Daca te iubeste cu adevarat si isi doreste sa ramana langa tine, se va intampla!
Pupici.
Crede-ma ca el e mai in ceata decat tine; de tinut la tine tine sigur pentru cu vorba ta, nu faci astea cu o simpla prietena, probabil tine si la ea dar cred ca mai mult tine la tine si nu stie ce sa faca, dar daca tu chiar tii la el si mai vrei o relatie cu respectivul eu zic ca e doar o chestiune de timp pana se va intampla asta, daca mai ajuti si tu un pic lucrurile(si cred ca stii foarte bine la ce ma refer) o sa fie totul bine
Eu cred ca baiatu inca te iubeste dar sufletul te alege pe tine si mintea pe cealalta fata. tine mult maimult la tine datorita faptelor intamplate si nu cred ca face asta doar cu o amica... poate doar incearca sa te tachineze spunadu`ti ca esti doar o amica.tu il iubesti iar el sper sa isi dea seama mai devreme.succes!