Si daca e mai mare cu 3 ani care e problema? atata timp cat te iubeste nu cont ce zic prietenii... ceea ce inseamna ca isi pune prietenii pe primul loc si nu e bine
Sincer nu cred povestea asta cu prietenii lui, sa fii tinut cu adevarat la tine si sa fii vrut intr-adevar sa fie cu tine nu-i mai pasa de ceea ce cred cei din jur, pentru ca nu ei stau cu tine si au o relatie si tin la tine ci doar el, poate ca a zis asta sa faceti pentru ca nu prea isi doreste o relatie cu tine si nu a vrut sati zica direct ca sa nu te faca sa suferi, scuze cati spun asta dar e ceea ce cred.Bafta
--pai genul asta de baiat, nu merita sa fie cu tine, pentru ca si tu stii ca pana la urma o sa iti franga inima...
Sincer eu cred ca nu te iubeste. Poate intr-adevar tine putin. dar nu inde-ajuns. Pt ca daca te-ar iubi cu adevarat nu i-ar pasa ce spun prietenii. Totusi, daca vrei vorbeste odata cand esti singura cu el [ sau du-te la el acasa ] si spune-i verde-n fata ca il iubesti si intreaba-l daca si el pe tine. Daca spune ca da intreaba-l atunci de ce nu mai e ca inainte. Daca oricum spune ca nu puteti fii impreuna datorita prietenilor, chiar nu te iubeste.
Succes :*
P. S : Esti din medias cumva?
Mutubal întreabă: